Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Χάκερ έκλεψαν από την εταιρεία blockchain Ronin 615 εκατ. δολάρια

Χάκερ έκλεψαν από την εταιρεία blockchain Ronin 615 εκατ. δολάρια
H Ronin ανακοίνωσε ότι άγνωστοι χάκερ έκλεψαν στις 23 Μαρτίου περίπου 173.600 κρυπτονομίσματα αιθέρα και 25,5 εκατομμύρια κρυπτονομίσματα Coin USD.

Η εταιρεία Blockchain Ronin ανακοίνωσε ότι χάκερ έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας σχεδόν 615 εκατομμυρίων δολαρίων από τα συστήματά της, σε μια από τις μεγαλύτερες ληστείες κρυπτονομισμάτων που έχουν καταγραφεί.
Η ανακοίνωση ανέφερε ότι άγνωστοι χάκερ έκλεψαν στις 23 Μαρτίου περίπου 173.600 κρυπτονομίσματα αιθέρα και 25,5 εκατομμύρια κρυπτονομίσματα Coin USD.
Με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες, τα κλεμμένα κεφάλαια ανέρχονται σε 614 εκατομμύρια δολάρια.
Το Ronin χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του δημοφιλούς παιχνιδιού Axie Infinity, το οποίο χρησιμοποιεί μη ανταλλάξιμες μάρκες (NFT).
Όπως ανέφερε η εταιρεία Blockchain Ronin, ο χάκερ είχε χρησιμοποιήσει κλεμμένα ιδιωτικά κλειδιά - τους κωδικούς πρόσβασης που απαιτούνται για την πρόσβαση σε κεφάλαια κρυπτογράφησης - για να απομακρυνθεί με τα χρήματα.
Η Ronin είπε ότι μόλις ανακάλυψε την κλοπή, επiκοινώνησε με τις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι οι εγκληματίες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης