Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξανά με κορωνοϊό ο Elon Musk: Το νέο, περίεργο tweet με τον... Θησέα, οι αμφιβολίες για τη 2η δόση και οι φορτηγατζήδες

Ξανά με κορωνοϊό ο Elon Musk: Το νέο, περίεργο tweet με τον... Θησέα, οι αμφιβολίες για τη 2η δόση και οι φορτηγατζήδες
Υπενθυμίζεται πως ο Musk έχει εκφράσει στο παρελθόν την αντίθεσή του στο να καταστούν υποχρεωτικά τα εμβόλια Covid και επίσης εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την ανάγκη για μια δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla, ανέφερε σήμερα 28/3 ότι έχει μολυνθεί εκ νέου με κορωνοϊό αλλά «δεν έχει σχεδόν κανένα σύμπτωμα». 
Ο ιδιότροπος δισεκατομμυριούχος μολύνθηκε από τον ιό τον Νοέμβριο του 2020 όπως είχε ανακοινώσει ξανά ο ίδιος θέτοντας τότε υπό αμφισβήτηση την ακρίβεια των δοκιμαστικών τεστ.

Η νέα του ανάρτηση

«Ο Covid-19 είναι ο ιός του Θησέα.
Πόσα γονίδια αλλάζουν για να μην είναι πλέον... Covid-19;
Υποτίθεται ότι το έχω ξανά (αναστεναγμός), αλλά σχεδόν με καθόλου συμπτώματα», έγραψε στο Twitter.

Υπενθυμίζεται πως ο Musk έχει εκφράσει στο παρελθόν την αντίθεσή του στο να καταστούν υποχρεωτικά τα εμβόλια Covid και επίσης εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την ανάγκη για μια δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. 
Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό TIME τον Δεκέμβριο του 2021, ισχυρίστηκε ότι αυτός και τα παιδιά του είναι εμβολιασμένα και ότι «η επιστήμη είναι ξεκάθαρη», αλλά ότι αντιτίθεται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων.
«Ρισκάρεις, αλλά οι άνθρωποι κάνουν συνεχώς ριψοκίνδυνα πράγματα», λέει για τους ανεμβολίαστους. 
«Πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τη διάβρωση της ελευθερίας στην Αμερική», είπε στο περιοδικό TIME. 
Αντιμετωπίζοντας εκτεταμένη κριτική από επιστήμονες και ειδικούς για τη δημιουργία σύγχυσης στους τεράστιους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του για τα εμβόλια τον περασμένο Απρίλιο.
 
Έγραψε, "Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω τα εμβόλια γενικά και τα εμβόλια Covid ειδικά. Η επιστήμη είναι ξεκάθαρη. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, υπάρχει μια αλλεργική αντίδραση, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα με ένα EpiPen."

Υπέρ των φορτηγατζήδων του Καναδά 

Πιο πρόσφατα, είχε επαινέσει τους Καναδούς οδηγούς φορτηγών που διαμαρτύρονταν ενάντια στην εντολή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για το εμβόλιο που δόθηκε σε όλη τη χώρα.
«Οι Καναδοί φορτηγατζήδες κυβερνούν», έγραψε ο Musk στο Twitter στα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. 
Τον Σεπτέμβριο του 2020, είχε πει ότι δεν θα εμβολιαζόταν για τον COVID-19 με την αιτιολογία ότι αυτός και η οικογένειά του δεν κινδύνευαν.
Τον Νοέμβριο του 2020, είπε ότι «πιθανότατα» είχε ένα ήπιο κρούσμα.
Άβυσσος...

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης