Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση: Οι μισοί Ρώσοι δεν αναμένουν επιδείνωση της ποιότητας ζωής εξαιτίας της φυγής ξένων εταιρειών

Δημοσκόπηση: Οι μισοί Ρώσοι δεν αναμένουν επιδείνωση της ποιότητας ζωής εξαιτίας της φυγής ξένων εταιρειών
Η πανεθνική δημοσκόπηση με 1.500 ερωτηθέντες διεξήχθη σε 104 κατοικημένες περιοχές σε 53 περιοχές της Ρωσίας στις 11-13 Μαρτίου 2022

Περίπου οι μισοί Ρώσοι – το 49% για την ακρίβεια - εκτιμά πως η φυγή ορισμένων ξένων εταιρειών από τη Ρωσία δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της ζωής τους, ενώ περίπου το ένα τρίτο (32%) αναμένει ότι θα επιδεινωθεί, όπως φαίνεται από τα ευρήματα μίας δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε από το Ίδρυμα Κοινής Γνώμης και δημοσιεύθηκε στο Interfax.
Περίπου το 7% των Ρώσων αναμένει σοβαρή επιδείνωση της ποιότητας ζωής τους, ενώ το 25% πιστεύει ότι αυτή η επιδείνωση δεν είναι πολύ σημαντική.
Οι ερωτηθέντες ηλικίας 18 έως 30 ετών είναι σχετικά πιο απαισιόδοξοι από αυτή την άποψη, με το 44% από αυτούς να αναμένουν επιδείνωση της ποιότητας της ζωής τους.
Από την άλλη πλευρά, το 60% στην ηλικία των 60 ετών και άνω είναι βέβαιο ότι η φυγή ορισμένων ξένων εταιρειών δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της ζωής τους.
Η πανεθνική δημοσκόπηση με 1.500 ερωτηθέντες διεξήχθη σε 104 κατοικημένες περιοχές σε 53 περιοχές της Ρωσίας στις 11-13 Μαρτίου 2022.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης