Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση για Σύνοδο Κορυφής: Ο πρωθυπουργός επέστρεψε με άδεια χέρια

Ελληνική Λύση για Σύνοδο Κορυφής: Ο πρωθυπουργός επέστρεψε με άδεια χέρια
"H κυβέρνηση αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ανίκανη να υπερασπίσει τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και την εθνική οικονομία", αναφέρει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα

Για «παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης» στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ έκανε λόγο η Ελληνική Λύση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «την ώρα που χώρες όπως η Πορτογαλία και Ισπανία κατάφεραν να προασπίσουν τα εθνικά τους συμφέροντα, ο πρωθυπουργός επέστρεψε με άδεια χέρια».
«Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να καταληστεύονται από τους κερδοσκόπους της ενέργειας, διότι η κυβέρνηση αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ανίκανη να υπερασπίσει τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και την εθνική οικονομία. Όπως άλλωστε συνέβη και με τις υποτιθέμενες "κυρώσεις" κατά της Τουρκίας που ουδέποτε επεβλήθησαν, καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να μάχεται για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, επιδίδεται σε δημόσιες σχέσεις και ασκήσεις υποτέλειας», συμπληρώνει η Ελληνική Λύση.
«Η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο, πριν η καταστροφή που επιφέρει γίνει μη αναστρέψιμη» καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης