Τελευταία Νέα
Διεθνή

To Spotify σταματάει το streaming στη Ρωσία και αποχωρεί από τη χώρα

To Spotify σταματάει το streaming στη Ρωσία και αποχωρεί από τη χώρα
Τα podcasts που διαθέτει θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα μετά τους νέους νόμους στη Ρωσία σχετικά με τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα

Το Spotify ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 ότι αποχωρεί από τη Ρωσία εντελώς επειδή οι πρόσφατοι νόμοι που περιορίζουν τη μετάδοση ειδήσεων θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τους υπαλλήλους και τους ακροατές της ψηφιακής πλατφόρμας.
Αναμένεται ότι η λειτουργία θα ανασταλεί πλήρως έως τα τέλη Απριλίου.
Η απόφαση του Spotify να αποχωρήσει από τη Ρωσία υπογραμμίζει την ισορροπία που πρέπει να επιτύχουν οι δυτικές εταιρείες μέσων ενημέρωσης που θέλουν να παρέχουν περιεχόμενο στους Ρώσους πολίτες, καθώς αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις που σχετίζονται με την εισβολή της χώρας στην Ουκρανία και το πώς διαμορφώνεται το επιχειρηματικό περιβάλλον μετά από αυτή.
Το Spotify είναι περισσότερο γνωστό ως μουσική πλατφόρμα, αλλά φιλοξενεί και διανέμει επίσης podcasts με πολιτικό περιεχόμενο, και αυτά είναι που μπορεί να δημιουργήσουν το πρόβλημα στη Ρωσία.
Το Spotify είχε ήδη σταματήσει να προσφέρει συνδρομές Premium στη Ρωσία, αλλά η δωρεάν υπηρεσία του ήταν ακόμα διαθέσιμη.
Νωρίτερα αυτό το μήνα είχε ανακοινώσει ότι θα κλείσει και τα γραφεία στη χώρα και ότι θα αφαιρούσε το περιεχόμενο των ρωσικών κρατικών μέσων ενημέρωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης