Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αδιέξοδο στις Βρυξέλλες; Έξαλλος ο Ισπανός πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής: «Βγαίνω έξω να πάρω... αέρα»

Αδιέξοδο στις Βρυξέλλες; Έξαλλος ο Ισπανός πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής: «Βγαίνω έξω να πάρω... αέρα»
Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, πριν από περίπου μια ώρα διανεμήθηκε ένα νέο κείμενο συμφωνίας για την ενεργειακή κρίση το οποίο δεν έχει ικανοποιήσει πολλές χώρες της ΕΕ

Έντονο είναι όπως φαίνεται το παρασκήνιο στις Βρυξέλλες, όπου διεξάγεται η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής των «27» της ΕΕ, αφού Βορράς και Νότος φαίνεται πως διαφωνούν σε βασικά ζητήματα αναφορικά με την ενεργειακή κρίση και την απεξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια, τα θέματα δηλαδή που είναι σήμερα επί τάπητος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το προσχέδιο συμπερασμάτων που είχε γίνει γνωστό χθες, Πέμπτη 24/3, έχει αλλάξει και έχει κυκλοφορήσει σήμερα μια νέα έκδοση του κειμένου, η οποία προσπαθεί να λάβει υπόψη όλες τις επιμέρους τροποποιήσεις και παρεμβάσεις που έχουν γίνει.
Η συνεδρίαση είναι μαραθώνια.
Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού κάποια στιγμή ο Ισπανός πρωθυπουργός, Pedro Sanchez, αποχώρησε οργισμένος από την αίθουσα για να καθαρίσει όπως είπε το μυαλό του.

«Πολύ ωραία! Πάω να πάρω λίγο αέρα και να καθαρίσει το μυαλό μου και αν έχετε κάτι καινούριο να μου πείτε, πείτε το», είπε απευθυνόμενος στους υπόλοιπους ηγέτες ο κ.Sanchez

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, πριν από περίπου μια ώρα διανεμήθηκε ένα νέο κείμενο συμφωνίας για την ενεργειακή κρίση το οποίο δεν έχει ικανοποιήσει πολλές χώρες της ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης