Τελευταία Νέα
Διεθνή

Περιοδεία Biden στην Ευρώπη για τον πόλεμο στην Ουκρανία …αλλά δεν πάει Κίεβο

Περιοδεία Biden στην Ευρώπη για τον πόλεμο στην Ουκρανία …αλλά δεν πάει Κίεβο
Στις 24/3 συνεδριάζουν ΝΑΤΟ, ΕΕ και G7 για την κρίση στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα

Περιοδεία στην Ευρώπη για τον καλύτερο συντονισμό των συμμαχικών δυνάμεων όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία θα πραγματοποιήσει αυτήν την εβδομάδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, ο οποίος όμως δεν θα μεταβεί στο Κίεβο.
«Το ταξίδι θα είναι επικεντρωμένο στη συνέχιση της προσπάθειάς μας ο κόσμος να συσπειρωθεί υπέρ του ουκρανικού λαού και εναντίον της εισβολής του Putin στην Ουκρανία.
Δεν σχεδιάζεται ταξίδι στην Ουκρανία» ανέφερε σε ανάρτηση της μέσω του twitter η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Jen Psaki.

Το πρόγραμμα Biden

Νωρίτερα ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει πως ο πρόεδρος Biden θα επισκεφθεί την ερχόμενη Παρασκευή 25/3 την Πολωνία έπειτα από τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες.
Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, ο Biden θα αρχίσει την επίσκεψη του στην Ευρώπη από τις 23/3 καθώς την Πέμπτη 24/3 θα δώσει το παρών σε ειδικές συνόδους του NATO, της ΕΕ και της G7 στις Βρυξέλλες.
Στις 25/3 θα επισκεφθεί τη Βαρσοβία όπου θα συναντηθεί με τον Πολωνό ομόλογό του, Andrej Duda.
«Ο Αμερικάνος πρόεδρος θα συζητήσει τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ, στο πλευρό των συμμάχων και εταίρων τους, αντιδρούν στην ανθρωπιστική κρίση και την κρίση για τα ανθρώπινα δικαιώματα που δημιούργησε ο αδικαιολόγητος και απρόκλητος πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Psaki.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης