Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky (Ουκρανός πρόεδρος): Η ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία αρχίζει να «ακούγεται πιο ρεαλιστική»

Zelensky (Ουκρανός πρόεδρος): Η ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία αρχίζει να «ακούγεται πιο ρεαλιστική»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας τόνισε πως αν και οι θέσεις της Ρωσίας γίνονται πιο ρεαλιστικές, χρειάζεται ακόμα χρόνος ώστε οι αποφάσεις να είναι προς το συμφέρον της Ουκρανίας
Σχετικά Άρθρα
Για πιο «ρεαλιστικές θέσεις» από την πλευρά της Ρωσίας έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, σε νέο μήνυμα του προς τον ουκρανικό λαό, υπογραμμίζοντας όμως ότι θα χρειαστεί χρόνος έως ότου οι αποφάσεις να είναι προς το συμφέρον της Ουκρανίας.
«Όλοι μας θέλουμε την ειρήνη και τη νίκη το συντομότερο δυνατόν» είπε, αλλά τόνισε ότι χρειάζονται ακόμα προσπάθειες ώστε να διασφαλιστεί ο τερματισμός των εχθροπραξιών.

«Χρειάζεται υπομονή», επεσήμανε ο Zelensky «και δουλειά… συγκεκριμένα, [από] τους εκπροσώπους μας, την αντιπροσωπεία μας στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία».
«Είναι δύσκολο, αλλά σημαντικό, διότι κάθε πόλεμος καταλήγει σε συμφωνία», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας. «Οι συναντήσεις συνεχίζονται. Όπως μου λένε, οι θέσεις στις διαπραγματεύσεις ακούγονται πιο ρεαλιστικές. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη χρόνος προκειμένου οι αποφάσεις να είναι προς το συμφέρον της Ουκρανίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης