Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Δέσμευση για στήριξη των κινεζικών μετοχών και της αγοράς ακινήτων

Κίνα: Δέσμευση για στήριξη των κινεζικών μετοχών και της αγοράς ακινήτων
Για στήριξη των μετοχών κινεζικών εταιρειών στο εξωτερικό, των κεφαλαιγορών και της αγοράς ακινήτων δεσμεύθηκε η Κίνα
Σχετικά Άρθρα
Για στήριξη των μετοχών κινεζικών εταιρειών στο εξωτερικό, των κεφαλαιγορών και της αγοράς ακινήτων δεσμεύθηκε η Κίνα, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις ανησυχίες για τις εισηγμένες μετοχές στις ΗΠΑ.
Οι κίνδυνοι διαγραφής οδήγησαν τις μετοχές σε πτώση στη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ.
Οι ρυθμιστικές αρχές προχωρούν προς ένα σχέδιο συνεργασίας για τις κινεζικές μετοχές εισηγμένες στις ΗΠΑ, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα μια συνεδρίαση για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα την Τετάρτη υπό την προεδρία του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Liu He.
Ο Liu He είναι επίσης επικεφαλής της οικονομικής επιτροπής της κεντρικής κυβέρνησης και είναι μέλος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας - του δεύτερου υψηλότερου κύκλου εξουσίας της χώρας.

Στήριξη στις κινεζικές επιχειρήσεις του εξωτερικού

«Η κινεζική κυβέρνηση εξακολουθεί να υποστηρίζει διάφορα είδη επιχειρήσεων στο εξωτερικό», ανέφεραν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το CNBC.
Το άρθρο ανέφερε ότι οι ρυθμιστικές αρχές πρέπει να «ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατό» την καταστολή των εταιρειών διαδικτυακών πλατφορμών.
Η έκθεση της συνάντησης της Τετάρτης ανέφερε επίσης ότι οι αρχές θα εργαστούν για τη σταθερότητα στη χρηματοπιστωτική αγορά του Χονγκ Κονγκ καθώς και στον ταλαιπωρημένο τομέα των ακινήτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης