Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Βομβαρδίστηκαν εγκαταστάσεις της Έλτον στην Ουκρανία – Ασήμαντη η επίπτωση λέει η εταιρεία

tags :
Βομβαρδίστηκαν εγκαταστάσεις της Έλτον στην Ουκρανία – Ασήμαντη η επίπτωση λέει η εταιρεία
«Προσεύχομαι να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου, να μπει τέλος στον πόνο τόσων ανθρώπων και σε μία πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που μας αφορά όλους», δήλωσε ο Νέστωρ Παπαθανασίου, ιδρυτής της ELTON
Σχετικά Άρθρα

Βομβαρδίστηκαν οι εγκαταστάσεις της Έλτον στην Ουκρανία, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, οι οποίες φιλοξενούν τα logistics της θυγατρικής της εταιρείας.
Οι εγκαταστάσεις βρίσκονταν στο διαμετακομιστικό κέντρο 3PL Operator έκτασης άνω των 30.000 τ.μ. στην περιοχή Kyiev Oblast και φιλοξενούσαν τα προϊόντα που προορίζονταν για την αγορά της Ουκρανίας, αξίας κάτω του επιπέδου σημαντικότητας.
«Δεν έχουμε ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο της επίθεσης. Σημειώνουμε ότι οι κεντρικές υπηρεσίες και τα γραφεία της θυγατρικής μας εταιρείας στο Κίεβο δεν έχουν επηρεασθεί και έχουν ήδη εκκενωθεί από την έναρξη των γεγονότων, με άξονα την απόλυτη ασφάλεια των ανθρώπων της εταιρείας μας και των οικογενειών τους», αναφέρει η εταιρεία.
Η θυγατρική στην Ουκρανία, μαζί με τους ανθρώπους, τους τοπικούς συνεργάτες και τους πελάτες, αποτελεί εκ των κορυφαίων επιτευγμάτων στην σαρακονταετή πορεία της ELTON, και μολονότι το αδιανόητο αυτό χτύπημα προκαλεί σε όλους βαθύτατη λύπη και δέος, γνωρίζει ότι είναι ασήμαντο μπροστά στις ανθρώπινες απώλειες και τον πόνο των συνανθρώπων στην Ουκρανία, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Προσεύχομαι να τελειώσει ο εφιάλτης του πολέμου, να μπει τέλος στον πόνο τόσων ανθρώπων και σε μία πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που μας αφορά όλους», δήλωσε ο κ. Νέστωρ Παπαθανασίου, ιδρυτής της ELTON.
H τελευταία αυτή εξέλιξη δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά την ισχυρή οικονομική θέση του Ομίλου, ο οποίος ως πάγια τακτική λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα εξασφάλισης και προστασίας τόσο αυτής, όσο και της αδιάλειπτης υποστήριξης των πελατών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ασφαλιστεί τα εμπορεύματα, ενώ και ο τζίρος από εκεί είναι ένα πολύ μικρό μέρος του ενοποιημένου τζίρου.
«Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις, αναλύοντας και αξιολογώντας την επίδρασή τους στις ευρύτερες δραστηριότητες του Ομίλου μας, ενώ παραμένουμε στο πλευρό των συνεργατών μας και όσων χρειάζονται τη στήριξή μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η μετοχή πιέζεται 1,83% με όγκο 16 χιλ. τεμάχια ενώ η αποτίμηση ανέρχεται στα 43 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης