Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

UEFA Champions League: τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «8» κρίνονται στην COSMOTE TV

UEFA Champions League: τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «8» κρίνονται στην COSMOTE TV
Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD)

To UEFA Champions League επιστρέφει στην COSMOTE TV, με τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16», που θα δώσουν τα πρώτα 4 εισιτήρια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Σήμερα στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K), η Λίβερπουλ θα περιμένει στο Άνφιλντ την Ίντερ, έπειτα από το 2-0 που πανηγύρισε στο Τορίνο. Αν και οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα, οι «nerazzuri» θα κάνουν τα πάντα για την ανατροπή. Την ίδια ώρα, η  Σάλτσμπουργκ θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη στην Allianz Αρένα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από το 1-1 της 1ης αγωνιστικής (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). 

Η δράση θα συνεχιστεί την Τετάρτη 9/3, με το ενδιαφέρον στραμμένο στο ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Μετά τη νίκη με 1-0 έπειτα από γκολ του Εμπαπέ στις καθυστερήσεις, οι Παριζιάνοι θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, θα επιδιώξουν τη μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς. Την ίδια ημέρα και ώρα, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Τετάρτη 9/3, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD), με το 5-0 των «Πολιτών» στην Πορτογαλία, να μην αφήνει πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους. 

Πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT 

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα κρατάει συντροφιά στους συνδρομητές της COSMOTE TV, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση, με εκτενή highlights, δηλώσεις, ψηφιακή ανάλυση και όλο τον απόηχο από τα Social Media (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). 

Η εκπομπή της Τρίτης 8/3

Την Τρίτη 8/3, εν όψει των ματς Λίβερπουλ-Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου-Σάλτσμπουργκ οι τηλεθεατές του «UEFA Champions League Show» θα παρακολουθήσουν συνεντεύξεις παικτών (Χακάν Τσαλχάνογλου - Ίντερ και Νταγιό Ουπαμεκανό - Μπάγερν), καθώς και βίντεο με τα όσα έγιναν στις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Άλκης Τσαβδαράς που θα περιγράψουν τα ματς, θα βρεθούν στο στούντιο της COSMOTE TV για όλα τα τελευταία νέα και ανάλυση των ενδεκάδων.

Η εκπομπή της Τετάρτης 9/3 

Το «UEFA Champions League Show» της Τετάρτης θα περιλαμβάνει βίντεο με ρεπορτάζ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της Τρίτης. Οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης θα περιγράψουν τις αναμετρήσεις (Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας), ενώ θα βρεθούν στο στούντιο της COSMOTE TV για την ανάλυση των ενδεκάδων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ζωντανές συνδέσεις με την «Τούμπα» για το ρεπορτάζ, ενόψει του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γάνδη για το UEFA Conference League.

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).  

wwww.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης