Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φυγάδευσε την κρυφή σύντροφο του ο Putin στην Ελβετία; Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για την προσωπική ζωή του

Φυγάδευσε την κρυφή σύντροφο του ο Putin στην Ελβετία; Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για την προσωπική ζωή του
Τα παιδιά του Putin και της 38χρονης πρώην χρυσής Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής -σύμφωνα με το Page Six – έχουν ελβετικά διαβατήρια, γεγονός που καθιστά σίγουρα πιο εύκολη την παραμονή τους στην Ελβετία

Νέες φήμες κυκλοφορούν αναφορικά με την φερόμενη ως σύντροφό του Ρώσου προέδου, Vladimir Putin.
Ο λόγος για την Alina Kabaeva, μία πρώην Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, για την οποία υπάρχουν εδώ και χρόνια δημοσιεύματα πως έχει κρυφή σχέση με τον Putin, γεγονός που η πλευρά του έχει αρνηθεί.
Δημοσιεύματα, λοιπόν, στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι η σύντροφός του, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Ρωσία μετά την ανακήρυξη πολέμου στην Ουκρανία, έχει φυγαδευτεί σε σαλέ στην Ελβετία.
Η 38χρονη πρώην αθλήτρια – όπως μεταδίδουν Page Six και New York Post – κρύβεται σε ένα πολύ ιδιωτικό και ασφαλές σαλέ που διαθέτει ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου μαζί με τα παιδιά τους.

Τα παιδιά του Putin και της 38χρονης πρώην χρυσής Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής -σύμφωνα με το Page Six – έχουν ελβετικά διαβατήρια, γεγονός που καθιστά σίγουρα πιο εύκολη την παραμονή τους στην Ελβετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτες φήμες για την πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη και τον Putin το 2008, όταν η Alina Kabaeva είχε εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα του, την «Ενωμένη Ρωσία» κι η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Οκτώβριο του 2018, όταν παρουσίασε τη διδακτορική της διατριβή σε πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης