Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις πολεμικές συγκρούσεις - Αναμένουμε ξεκάθαρη τοποθέτηση όλων των κομμάτων

Ελληνική Λύση: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις πολεμικές συγκρούσεις - Αναμένουμε ξεκάθαρη τοποθέτηση όλων των κομμάτων

«Ακόμα περιμένουμε από την κυβέρνηση της Ν.Δ. να ζητήσει ανάλογες κυρώσεις με αυτές που ενέκρινε κατά της Ρωσίας, για την Τουρκία η οποία επεκτείνει την κατοχή στην Κύπρο και απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα»,  τονίζει η Ελληνική Λύση

Σχετικά Άρθρα

Την πάγια θέση της ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει καμία εμπλοκή στις πολεμικές συγκρούσεις και μόνος στόχος πρέπει να είναι η προστασία της ελληνικής μειονότητας, εκφράζει η Ελληνική Λύση με αφορμή τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη με τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky.
«Στην τηλεφωνική τους συνομιλία, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky, ότι είναι έτοιμος να παράσχει «βοήθεια» προς την Ουκρανία σε τομείς που αυτή θα ζητηθεί.
Πάγια θέση της Ελληνικής Λύσης είναι ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να έχει καμία εμπλοκή στις πολεμικές συγκρούσεις. Μόνος στόχος πρέπει να είναι η προστασία της ελληνικής μειονότητας, που πρέπει να είναι και ο κύριος αποδέκτης της ανθρωπιστικής βοήθειας που θα στείλει η Ελλάδα», αναφέρει η Ελληνική Λύση.
«Ακόμα περιμένουμε από την κυβέρνηση της Ν.Δ. να ζητήσει ανάλογες κυρώσεις με αυτές που ενέκρινε κατά της Ρωσίας, για την Τουρκία η οποία επεκτείνει την κατοχή στην Κύπρο και απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα», προσθέτει.
«Αναμένουμε όμως και την ξεκάθαρη τοποθέτηση όλων των πολιτικών κομμάτων, αναφορικά με το βαθμό εμπλοκής της Ελλάδος στο ουκρανικό. Ο ελληνικός λαός δικαιούται να γνωρίζει», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης