Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο Putin δεν θα είχε ενεργήσει έτσι, εάν ήμουν εγώ στην εξουσία

Trump: Ο Putin δεν θα είχε ενεργήσει έτσι, εάν ήμουν εγώ στην εξουσία
«Γνωρίζω πολύ καλά τον Putin και δεν θα είχε κάνει ποτέ, υπό τη διοίκηση Trump, αυτό που κάνει τώρα, σε καμία περίπτωση», τόνισε, στον απόηχο της διαταγής του Ρώσου προέδρου να αναπτύξει στρατεύματα σε δύο αυτονομιστικές ζώνες της Ουκρανίας

Πυρά από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump ο οποίος κατακεραύνωσε σήμερα 22/02 τη διαχείριση από τον διάδοχό του Joe Biden της κρίσης στην Ουκρανία, μιλώντας για την εγγύτητά του με τον Putin και διαβεβαιώνοντας πως ο Ρώσος πρόεδρος δεν θα είχε «ποτέ» ενεργήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο υπό τη διοίκησή του.
«Εάν είχε γίνει σωστή διαχείριση, δεν θα υπήρχε απολύτως κανένας λόγος να συμβεί η κατάσταση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία», διαβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, σε ένα δελτίο τύπου.
«Γνωρίζω πολύ καλά τον Putin και δεν θα είχε κάνει ποτέ, υπό τη διοίκηση Trump, αυτό που κάνει τώρα, σε καμία περίπτωση», τόνισε, στον απόηχο της διαταγής του Ρώσου προέδρου να αναπτύξει στρατεύματα σε δύο αυτονομιστικές ζώνες της Ουκρανίας.
Η εγγύτητα του Donald Trump με τον Putin είχε βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων εκ μέρους της αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της θητείας του.

 «Αδύναμες οι κυρώσεις»

Ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος, που φλερτάρει με το ενδεχόμενο μιας νέας υποψηφιότητας για τον Λευκό Οίκο, χαρακτήρισε, επίσης, «αδύναμες» τις κυρώσεις που έχει υιοθετήσει προς το παρόν η διοίκηση Biden.
«Είναι αμελητέες σε σύγκριση με την κατάληψη μιας χώρας και στρατηγικών εδαφών», σημείωσε ο Trump.
«Όχι μονάχα ο Putin αποκτά ό,τι ήθελε πάντα, όμως πλουτίζει όλο και περισσότερο χάρη στην ανάπτυξη του πετρελαίου και του φυσικού αερίου», συμπλήρωσε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης