Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο διάσημος καναδός παθολόγος Roger Hodkinson προειδοποιεί: Τα εμβόλια θα προκαλέσουν καρκίνο και τσουνάμι παρενεργειών

Ο διάσημος καναδός παθολόγος Roger Hodkinson προειδοποιεί: Τα εμβόλια θα προκαλέσουν καρκίνο και τσουνάμι παρενεργειών
Το «εμβόλιο» θέτει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα;
Σχετικά Άρθρα

Το εμβόλιο κατά του Covid προκαλεί καρκίνο αναφέρει ο Dr. Roger Hodkinson
Η πιθανή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος μετά τον εμβολιασμό «θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα τσουνάμι παρενεργειών».
Ο διάσημος Καναδός Παθολόγος Roger Hodkinson προειδοποιεί ότι η αύξηση του καρκίνου θα είναι το επόμενο στάδιο του εμβολιασμού…

«Εμβόλιο» και Καρκίνος

Έμπειροι και έντιμοι επιστήμονες και γιατροί, αναφέρονται στην σχέση μεταξύ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και του υψηλότερου επιπολασμού του καρκίνου.
Ενώ η «πραγματική επίπτωση του εμβολιασμού, ως προς την δημιουργία καρκίνων δεν είναι ακόμη σαφής, δεν έχει ακόμη τεκμηριωθεί», ο Καναδός Παθολόγος Roger Hodkinson εξήγησε ότι «υπάρχουν αρκετές αναφορές παγκοσμίως που υποδηλώνουν έντονα» ότι οι καρκίνοι συνδέονται με τον εμβολιασμό κατά του Covid.

Συγκεκριμένα, μια ερευνητική μελέτη από την επιστήμονα Stephanie Seneff από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης MIT και τον παθολόγο και καρδιολόγο του Τέξας Peter McCullough, και άλλους επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πιθανό κίνδυνο καρκίνου που σχετίζεται με το «εμβόλιο» mRNA.
melethh.png

Ανοσοποιητικό σύστημα και καρκίνος

Για να κατανοήσει κανείς γιατί τα άτομα θα μπορούσαν να είναι ευάλωτα στον καρκίνο μετά το εμβόλιο, ο Dr Roger Hodkinson αναφέρθηκε στο πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα.
Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν «καταπολεμά μόνο τις λοιμώξεις», αλλά στοχεύει επίσης «οτιδήποτε δεν είσαι εσύ» που εισέρχεται στο σώμα.
Ο καρκίνος είναι ένα παράδειγμα ξένης εισβολής στο σώμα που ειδοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Roger Hodkinson αποκαλύπτει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργεί για να «χτυπήσει» αυτούς τους «μικρούς μικροσκοπικούς καρκίνους» προτού μπορέσουν να αναπτυχθούν:
«...μία από τις πρωταρχικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος είναι να παρακολουθεί συνεχώς ολόκληρο το σώμα αναζητώντας μικρούς μικροσκοπικούς καρκίνους που μπορούν να εξαλειφθούν προτού φτάσουν σε ένα μέγεθος όταν δημιουργούν ένα όγκο ή ένα σύνδρομο που τελικά σε σκοτώνει».

Πιστεύεται ότι αυτή η διαδικασία από το ανοσοποιητικό σύστημα «συνεχίζεται για όλη μας τη ζωή με σχολαστική αποτελεσματικότητα», εξηγεί ο παθολόγος.
Με την πάροδο του χρόνου, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης, το ανοσοποιητικό σύστημα χάνει μέρος της ισχυρής αποτελεσματικότητας που είχε κάποτε, επιτρέποντας στον καρκίνο να αναπτυχθεί.
«Επειδή μόνο όταν αλλάζει η ισορροπία των δυνάμεων για διάφορους λόγους καθώς μεγαλώνουμε, αυτοί οι μικροί καρκίνοι δεν εξαφανίζονται και δεν ξεφεύγουν από τον έλεγχο».

Το «εμβόλιο» θέτει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα;

Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, υποθέτει ο Roger Hodkinson, θα μπορούσαν να επιδράσουν στο ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να γίνει λιγότερο αποτελεσματικό, όπως συμβαίνει κατά τη διαδικασία της γήρανσης.
«Έτσι, καθώς ο εμβολιασμός έχει βαθύ αντίκτυπο στη ζωτικότητα του ανοσοποιητικού μας συστήματος η ανησυχία είναι ότι ορισμένοι από αυτούς τους καρκίνους που αναφέρονται μετά το εμβόλιο ή ίσως όλοι, οφείλονται σε «ανοσολογική διαφυγή» ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει βασικά «χάσει την δυναμική του» για ένα χρονικό διάστημα».

Η πιθανότητα είναι ότι μετά το εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί, δίνοντας τη δυνατότητα στον καρκίνο «να πολλαπλασιαστεί με τρόπο που κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί».
Αυτό το απολύτως εύλογο σενάριο «θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα τσουνάμι παρενεργειών και καρκίνων που έχουν προκληθεί ειδικά και ακούσια από αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού».

Η φρικτή πραγματικότητα είναι ότι τα διδάγματα από την ιστορία της ιατρικής και των εμβολίων έχουν αγνοηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.
Τα εμβόλια «συνήθως μελετώνται με μεγάλη σχολαστικότητα για πέντε έως δέκα χρόνια», λέει ο Δρ Roger Hodkinson.
Δηλαδή, «τα συνήθη εμβόλια, όχι νέα τεχνολογία…»
«Αυτό κάνουμε συνήθως».
Όμως, στον απόηχο του κορωνοϊού, τον οποίο ο διάσημος παθολόγος ανέφερε ως «τίποτα χειρότερο από μια κακή εποχική γρίπη», τα πρότυπα που τέθηκαν σε εφαρμογή για δεκαετίες ήταν για «σκουπίδια».
Και εκτός από την κατάργηση της επιστήμης κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τις μελλοντικές παρενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης