Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Στα χέρια των ελληνικών αρχών παραδόθηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: Στα χέρια των ελληνικών αρχών παραδόθηκε ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία
Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς
Σχετικά Άρθρα
Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται ήδη ο 20χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση στο Χαριλάου, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία.
Το βράδυ της Πέμπτης, ο 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές για να παραδοθεί στη συνέχεια στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς φέρεται να προτιμά να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη και να εκτίσει την ποινή του στη χώρα μας, σε περίπτωση που καταδικαστεί.
Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς.

Άλλες τρεις προφυλακίσεις

Τον δρόμο της φυλακής πήραν άλλοι τρεις νεαροί που εμπλέκονται στη δολοφονική επίθεση με οπαδικό πρόσημο που έγινε στο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό άλλο δύο ατόμων.
Έπειτα από μαραθώνιες απολογίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ομόφωνα ως «προσωρινά κρατούμενους» δύο 21χρονους κι έναν 23χρονο.
Σημειώνεται ότι κανείς από τους κατηγορουμένους δεν έχει ομολογήσει ότι ήταν αυτός που κατάφερε τα φονικά χτυπήματα στον Άλκη.
Μάλιστα, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος ενός από τους δύο 21χρονους που απολογήθηκαν σήμερα, δήλωσε πως ο εντολέας του «ανέφερε ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη με ένα μαχαίρι και μάλιστα έχει υποδείξει στην ανακρίτρια που βρίσκεται αυτό το μαχαίρι με το οποίο αφαιρέθηκε η ζωή του παιδιού».
Όπως υποστήριξε, ο συνοδηγός τού ενός αυτοκινήτου ήταν ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης, προσθέτοντας πως το όπλο του εγκλήματος (μαχαίρι) «ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε, το πέταξε σε μια ερημική περιοχή».

Έξι οι προφυλακίσεις, συνεχίζονται οι απολογίες

Mέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί συνολικά έξι κατηγορούμενοι: χθες το βράδυ κρίθηκαν προφυλακιστέοι ένας 20χρονος και ένας 21χρονος, όπως συνέβη με τον 23χρονο που συνελήφθη πρώτος και υποστήριξε πως όλα έγιναν για αντεκδίκηση, καθώς είχε προηγηθεί επεισόδιο με οπαδούς του Άρη. Ο 20χρονος και ο 21χρονος φαίνεται πως έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος.
Την Παρασκευή θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης