Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλεύρης (υπ.Υγείας): Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις των ειδικών για το εάν θα γίνουν τα Καρναβάλια

Πλεύρης (υπ.Υγείας): Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις των ειδικών για το εάν θα γίνουν τα Καρναβάλια
Προκαλούν ανησυχία οι μεγάλες συγκεντρώσεις υποστήριξε ο υπουργός Υγείας
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως εντός των επόμενων ημερών θα ληφθούν οι αποφάσεις από τους ειδικούς για το εάν θα πραγματοποιηθούν ή όχι οι καρναβαλικές εκδηλώσεις διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Θ. Πλεύρης.
«Το θέμα διεξαγωγής των καρναβαλιών και των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα, που ξεκινούν στο τέλος Φεβρουαρίου, θα τεθεί τις επόμενες ημέρες στην επιτροπή των ειδικών» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πλεύρης, ο οποίος σημείωσε πως «προκαλούν ανησυχία οι μεγάλες συγκεντρώσεις».
Όπως είπε, βούληση της κυβέρνησης είναι «να γυρίσουμε στην πλήρη κανονικότητα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Αναφερόμενος στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών που είναι σε αναστολή, ο κ.Πλεύρης επανέλαβε ότι στις 31 Μαρτίου θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση είτε για το εάν θα ανανεωθεί η αναστολή τους είτε για το εάν ο εμβολιασμός τους θα πρέπει να καταστεί υποχρεωτικός, κάτι που σημαίνει πως όσοι δεν εμβολιαστούν, θα μείνουν εκτός ΕΣΎ.
Επιπλέον, ο κ.Πλεύρης επισήμανε την ανάγκη να οδηγηθούμε σε συμπράξεις δημοσίου – ιδιωτικού τομέα στο χώρο των νοσοκομείων που, όπως είπε, θα έχουν μόνο έναν ωφελούμενο, τον ασθενή, καθώς όπως σημείωσε, 35 συνάνθρωποι μας που περίμεναν 7-8 μήνες για να κάνουν εν μέσω πανδημίας εγχειρήσεις, τις έκαναν σε ιδιωτικές κλινικές, χωρίς να πληρώσουν τίποτα καθώς το κράτος παρείχε υπηρεσίες στον πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης