Τελευταία Νέα
Κοινωνία

OneAmerica, Blackrock, ανακαλύπτουν… τα εμβόλια συνδέονται με ανησυχητική αύξηση της θνησιμότητας και καρκίνους…

OneAmerica, Blackrock, ανακαλύπτουν… τα εμβόλια συνδέονται με ανησυχητική αύξηση της θνησιμότητας και καρκίνους…
Το συμπέρασμα για πολλούς ήταν ξεκάθαρο - ότι τα εμβόλια για τον Covid-19 συνδέεται με την υπερβολική θνησιμότητα και ότι οι αναφορές των παρενεργειών από τα εμβόλια μεταφέρθηκαν τώρα σε αναλογιστικά μοντέλα – επιβεβαιώνοντας ότι οι νεότεροι άνθρωποι πεθαίνουν αναίτια και όχι με αιτιολογικό τον covid 19.

Σχετικά πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica, Scott Davison, αποκάλυψε ότι έχουν καταγράψει «τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας στην ιστορία αυτής της επιχείρησης - όχι μόνο στην OneAmerica» με άλμα «40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία».
Είναι ενδιαφέρον ότι η OneAmerica σημείωσε ότι η πλειονότητα των θανάτων δεν ταξινομείται με αιτία τον Covid-19.

Το συμπέρασμα για πολλούς ήταν ξεκάθαρο - ότι τα εμβόλια για τον Covid-19 συνδέεται με την υπερβολική θνησιμότητα και ότι οι αναφορές των παρενεργειών από τα εμβόλια μεταφέρθηκαν τώρα σε αναλογιστικά μοντέλα – επιβεβαιώνοντας ότι οι νεότεροι άνθρωποι πεθαίνουν αναίτια και όχι με αιτιολογικό τον covid 19.

Οι θάνατοι ανθρώπων άρχισαν να αυξάνονται και όλως τυχαίως η αύξηση αυτή συνέπεσε με την αύξηση των εμβολιασμών.
Παρατηρήθηκε μεγάλη αύξηση των θανάτων σε νέους ή εργαζόμενους και όχι σε ηλικιωμένους.

Το αντεπιχείρημα, που συχνά παρουσιάζεται χωρίς στοιχεία, είναι ότι η αύξηση οφείλεται σε άτομα που ανέβαλαν προαιρετικές χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες θεραπείες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Δηλαδή υποστηρίζουν ορισμένοι ότι λόγω της πανδημίας κάποιοι καθυστέρησαν να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την υγεία τους και τα προβλήματα τους οπότε… εύλογα αυξήθηκαν οι θάνατοι.

Ο πρώην διευθυντής κεφαλαίων της Blackrock, Ed Dowd, το τελευταίο διάστημα αξιολογεί τα δεδομένα που σχετίζονται με την αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας έναντι των επιπέδων πριν από την πανδημία.

Μερικές βασικές παρατηρήσεις:

  • Η θνησιμότητα επιδεινώθηκε το 2021 έναντι του 2020 παρά τους εκτεταμένους εμβολιασμούς
  • Μια απότομη αύξηση της θνησιμότητας μεταξύ των νεότερων ατόμων σε ηλικία εργασίας συνέπεσε με τις εντολές εμβολίων
  • Η άνοδος στους νεότερους θανάτους κορυφώθηκε το 3ο τρίμηνο του 2021, όταν οι θάνατοι από Covid ήταν εξαιρετικά χαμηλοί (αλλά αυξήθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου)

Νέα δεδομένα από την Unum

Η χρηματοοικονομική ασφαλιστική εταιρεία Unum ανέφερε ότι το τμήμα ζωής της παρουσίασε αύξηση 9% στην αναλογία πληρωμών έναντι των ασφαλίστρων (αναλογία παροχών), αύξηση 17,4% το 2021 έναντι του 2020 παρά τους εκτεταμένους εμβολιασμούς και αύξηση 13,3% σε σχέση με 2019.
Το 2019 η μονάδα είχε κέρδη 266 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2020 κέρδος 82 εκατομμυρίων δολαρίων και το 2021 ζημιά -192 εκατομμύρια δολάρια.
Μια διαφορά 458 εκατομμυρίων δολαρίων χαμηλότερα σε 2 χρόνια.

Οι εταιρίες και γραφεία κηδειών σημειώνουν αύξηση 106%

Ο πρώην διευθυντής κεφαλαίων της Blackrock σημείωσε ότι η εταιρεία κηδειών Carriage Services σημείωσε αύξηση 28% τον Σεπτέμβριο του 2021 έναντι του 2020 και αύξηση 13% τον Αύγουστο έναντι της ίδιας περιόδου.
Οι κηδείες και οι αποτεφρώσεις αυξάνονται κατά 12% και 13% αντίστοιχα στο τρίμηνο.
Σε γενικές γραμμές, τα γραφεία τελετών σημείωσαν μεγάλη αύξηση στις δραστηριότητές τους το τρίτο τρίμηνο του 2021.
Οι εταιρίες κηδειών με την εισαγωγή των εμβολίων κατέγραψαν αύξηση θανάτων 106% το 2021.

Reinsurance Group of America και Hardford Insurance Group

Εν τω μεταξύ, η Reinsurance Group of America σημείωσε κατά την παρουσίαση των κερδών της ότι το τέταρτο τρίμηνο 2021 επηρεάστηκε από μεγάλη αύξηση των θανάτων και των συμβολαίων που υπήρχαν λόγω Covid-19, παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια για τον covid 19 κυκλοφορούν εδώ και ένα χρόνο.

Σημειώνεται επίσης έξαρση σε θανάτους νεότερων ατόμων που κορυφώθηκαν το 3ο τρίμηνο του 2021, επισήμανε η Hardford Insurance Group, η οποία ανέφερε ότι η θνησιμότητα είναι αυξημένη κατά 32% από τα προ πανδημίας επίπεδα του 2019 και 20% από την περίοδο προ εμβολίων του 2020.
Οι ασφαλιστικές διερωτώνται ότι πεθαίνουν νεότεροι άνθρωποι αναίτια… και στατιστικά αυτό καταγράφεται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση.

Μερικές βασικές ερωτήσεις για τις ασφαλιστικές εταιρείες:

  • Ποιες είναι οι κύριες αιτίες θανάτου για το 2020 και το 2021;
  • Πόσοι από αυτούς που πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι;

Η Reinsurance Group of America, για παράδειγμα, ανέφερε κέρδη το 4ο τρίμηνο του 2020, όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ήταν ανεμβολίαστο και εν μέσω ενός πιο θανατηφόρου στελέχους Covid-19, ωστόσο κατέγραψε ζημιά το 4ο τρίμηνο του 2021 με περισσότερο από το 60% της χώρας πλήρως εμβολιασμένο (και περίπου το 75% να έχει εμβολιαστεί μια φορά).

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Pfizer δίνει πραγματική μάχη για να αποτρέψει την δημοσιοποίηση των ερευνητικών δεδομένων που υποβλήθηκαν στην FDA στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, για έγκριση - ενώ οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν νομική ασυλία, ακόμη και εάν αποδειχθούν οι παρενέργειες από τα εμβόλια…δεν μπορεί κάποιος να στραφεί νομικά….

Dr. Cole: Μετά την εμφάνιση των εμβολίων αυξήθηκαν και οι καρκίνοι

Ο Dr. R. Cole, παθολόγος και ιδρυτής της Cole Diagnostics, λέει ότι παρατηρεί μια ανησυχητική εξέλιξη ορισμένων καρκίνων μετά την κυκλοφορία των εμβολίων για τον covid 19 και ότι πρέπει να διεξαχθούν αυστηρές μελέτες.
«Στο εργαστήριο, βλέπω μια αύξηση στους καρκίνους που δεν θα έπρεπε να βλέπω σε ποσοστά που δεν θα έπρεπε να βλέπω σε ηλικιακές ομάδες που δεν θα έπρεπε να βλέπω».
Ο Cole, ο οποίος εξετάζει περίπου 40.000 βιοψίες ετησίως, είπε ότι παρατήρησε για πρώτη φορά μια αύξηση σε μια μεταδοτική δερματική διαταραχή, το molluscum contagiosum, στους ηλικιωμένους ενήλικες που ήταν μέρος της πρώτης ομάδας που έλαβαν το εμβόλιο για τον COVID-19.
«Έτσι, λαμβάνω πολλές βιοψίες καρκίνου του δέρματος από δερματολόγους και οικογενειακούς γιατρούς σε όλη τη χώρα και άρχισα να παρατηρώ μια ανοδική τάση σε αυτό το εξόγκωμα.
Και εφόσον το βλέπω τόσο συχνά σκέφτηκα, «περιμένε ένα λεπτό - αυτό είναι κάποιου είδους ανοσολογική απορρύθμιση»

Το Molluscum contagiosum, που εμφανίζεται συνήθως στα παιδιά, είναι μια ιογενής λοίμωξη του δέρματος που προκαλεί μικρά στρογγυλά, σφιχτά εξογκώματα με ένα μικρό λακκάκι στη μέση που προκαλείται από έναν ιό ευλογιάς.
Η διαταραχή του δέρματος δεν είναι επώδυνη, αλλά μπορεί να προκαλέσει κνησμό και εξαπλώνεται μέσω της επαφής ή από το άγγιγμα μολυσμένων πραγμάτων.
Η λοίμωξη σε παιδιά με υγιές ανοσοποιητικό σύστημα συνήθως υποχωρεί από μόνη της.

Ανοσολογική απορρύθμιση…

Η σειρά Τ-κυττάρων που κρατά υπό έλεγχο τους ιούς, αυτή η οικογένεια κυττάρων αντιμετωπίζει τους καρκίνους.
Τα Τ-κύτταρα, που ονομάζονται επίσης Τ λεμφοκύτταρα, είναι ένας τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας των ανθρώπων προστατεύοντάς τους από μόλυνση.
Ως μέρος του προσαρμοστικού ανοσοποιητικού συστήματος, τα Τ-κύτταρα κυκλοφορούν στο σώμα αναζητώντας ιούς ή καρκινικά κύτταρα και τα σκοτώνουν.
Επίσης, βοηθούν έμμεσα στην καταπολέμηση του καρκίνου οργανώνοντας μια ανοσοαπόκριση.
Σύντομα αφότου παρατήρησε την ανησυχητική τάση της δερματικής διαταραχής, ο Cole άρχισε να παρατηρεί αύξηση στους καρκίνους.

«Λοιπόν, την ίδια στιγμή, περίπου ένα ή δύο μήνες αργότερα, ξαφνικά υπάρχουν ορισμένοι τύποι καρκίνου που βλέπω συνήθως στο εργαστήριο - μετά από 500.000 ασθενείς.
«Άρχισα να βλέπω τους καρκίνους του ενδομητρίου να αυξάνονται και τα μελανώματα άρχισα να βλέπω συχνότερα».
Ένας ογκολόγος ακτινοβολίας του είπε: «Βλέπω καρκίνους που κανονικά κρατάμε υπό έλεγχο και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε αυτόν τον καρκίνο και ο ασθενής θα έχει δύο, τρία, πέντε, έξι καλά χρόνια ζωής.
Αλλά μετά τον εμβολιασμό… δύο μήνες αργότερα, ο καρκίνος τους είναι μια πυρκαγιά».

Η ολλανδική μελέτη

Μια μελέτη στην Ολλανδία βοήθησε να εξηγηθεί η αύξηση των καρκίνων που παρατηρούσε στο εργαστήριό του.
«Υπήρχε μια πολύ καλή εργασία από τον Dr. Föhse et al. στην Ολλανδία, αναλύοντας τα εμβόλια της Pfizer και το ανοσοποιητικό σύστημα μετά τα εμβόλια».
Και το συμπέρασμα ήταν ανησυχητικό καθώς σημειώθηκε μεγάλη αλλαγή της έμφυτης ανοσολογικής απόκρισης.

Οι συγγραφείς της μελέτης κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο Pfizer για τον COVID-19 προκαλεί τις «επιδράσεις τόσο στον προσαρμοστικό όσο και στον έμφυτο μηχανισμό ανοσίας» και στον «επαναπρογραμματισμό των έμφυτων ανοσοαποκρίσεων».

Η μελέτη για τις Κάτω Χώρες —η οποία δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί — δεν έχει ενημερωθεί από τότε που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο medRxiv τον Μάιο του 2021.
Όταν η έμφυτη ανοσολογική απόκριση «δεν δρα σωστά», αυτό επηρεάζει τις λειτουργίες των υποδοχέων που μοιάζουν με διόδια που αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στα καρκινικά κύτταρα και άλλα παθογόνα.
Αυτοί οι υποδοχείς δεν θα είναι σε θέση να ανιχνεύσουν εάν ένα καρκινικό κύτταρο πρέπει να στοχοποιηθεί και να εξουδετερωθεί και έτσι δεν θα ενεργοποιήσουν την έμφυτη ανοσολογική απόκριση.

Απαιτούνται αυστηρές δοκιμές

Ο Cole λέει ότι πρέπει να διεξαχθούν μελέτες για να διερευνηθεί εάν τα εμβόλια COVID-19 είναι τόσο «ασφαλή και αποτελεσματικά» όσο παρουσιάζονται
«Όταν κάτι είναι νέο και καινούργιο – δηλαδή όπως τα εμβόλια – για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης, θα πρέπει να ακολουθήσουμε την προσέγγιση του γαλλικού νομικού συστήματος: ένοχοι μέχρι να αποδειχθεί αθώος», είπε ο Cole.
«Κάθε ανεπιθύμητη παρενέργεια, κάθε περίεργο μοτίβο έξω από τον κανόνα μετά τους εμβολιασμούς θα έπρεπε να είχε ενεργοποιήσει τους πάντες.
Πρέπει να κάνουμε αυτοψία στους θανάτους και πόσο συνδέονται με τα εμβόλια.
Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές, σύμφωνα με τον Cole, θα έπρεπε να έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια μελέτη διαστρωμάτωσης ηλικίας σχετικά με τις αυξήσεις του καρκίνου και τα εμβόλια για τον COVID-19, καθώς υπάρχουν ήδη δεδομένα.

«Θα ήταν πολύ εύκολο για τις ασφαλιστικές εταιρείες και την κυβέρνηση να κάνουν μια στατιστική ανάλυση ορίου ηλικίας για κάθε τύπο καρκίνου, επειδή πρέπει να κωδικοποιήσουμε, τους καρκίνους.
Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ δεν απάντησαν σε έρευνα που ρωτούσε εάν ο οργανισμός εξετάζει εάν τα εμβόλια για τον COVID-19 μπορεί να προκαλέσει επανεμφάνιση του καρκίνου.
«Μπορεί να κάνω λάθος στην εκτίμησή μου και αν κάνω, θέλω να μάθω», είπε ο Cole.

Σύμφωνα με την American Cancer Society, μετά τις καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος είναι η δεύτερη πιο κοινή αιτία θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Υπολογίζεται ότι το 2022 θα υπάρξουν 1,9 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις καρκίνου και 609.360 θάνατοι από καρκίνο.
Οι αριθμοί δεν «υπολογίζουν την επίδραση που πιθανότατα είχε η πανδημία του COVID-19 στις διαγνώσεις και στους θανάτους καρκίνου, επειδή είναι προβλέψεις με βάση τα αναφερόμενα κρούσματα έως το 2018 και τους θανάτους έως το 2019», ανέφερε η αντικαρκινική εταιρία.
vaers_bn_1.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης