Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Διέφυγε στην Αλβανία 20χρονος ύποπτος – Κούγιας για την υπόθεση και μια φωτογραφία

Δολοφονία Άλκη: Διέφυγε στην Αλβανία 20χρονος ύποπτος – Κούγιας για την υπόθεση και μια φωτογραφία
"Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή", αποκάλυψε ο Α. Κούγιας
Σχετικά Άρθρα

Διέφυγε από την Ελλάδα 20χρονος Αλβανός που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη, προκειμένου να μην συλληφθεί.
Ο 20χρονος, σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival, πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη 3/2, ενώ μία ημέρα αργότερα, στις 4/2, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν και όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.
Πρόκειται για στενό φίλο του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη.
Μάλιστα, ο 23χρονος και ο 20χρονος ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών και τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που σημειώθηκε η δολοφονία του Άλκη. Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και είχε σχηματίσει σε βάρος του δικογραφία.
Για τον 20χρονο που διέφυγε, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Κούγιας για φωτογραφία και δράστες

«Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονηθέντος Άλκη , ο οποίος εκπροσωπεί νομικά και τους δύο φίλους του 19χρονου που τραυματίστηκαν κατά την ίδια επίθεση.
Αφού αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την Λάρισα και όσα γίνονταν πέριξ της ΑΛΕ όταν ανέλαβε την ομάδα, για τους συνδέσμους οπαδών ο κ. Κούγιας τόνισε πως «οι διοικήσεις των συνδέσμων είναι με κουκούλες, δεν βλέπεις πρόσωπα».
Πρόσθεσε ότι τα μέλη των συνδέσμων, που πλέον λειτουργούν ως «επιχειρήσεις», πολύ συχνά εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εκβιασμούς, «προστασία» σε μαγαζιά κτλ., ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να γίνουν νόμιμοι όλοι οι σύνδεσμοι και ότι «το θέμα είναι και ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας. Αν έχει ο πρόεδρος της ομάδας κάνει λεφτά από λαθρεμπόριο καυσίμων ή ναρκωτικών, δεν πρόκειται να καταγγείλεις κανέναν».
Αναφορικά με την υπόθεση του Άλκη, ο κ. Κούγιας επισήμανε χαρακτηριστικά πως «εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή.
Ακόμη, ο κ. Κούγιας ανέφερε πως «με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά».
Ο κ. Κούγιας εκτίμησε πως εμπλέκονται ακόμη έως 7 άτομα στην επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης