Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Σύλληψη του δράστη - Θεοδωρικάκος: Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη - Σύλληψη του δράστη - Θεοδωρικάκος: Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη
Σχετικά Άρθρα
Τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
O φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής,  με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Άλκη.

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα, εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Προστασία του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και μάλιστα τόνισε να δοθεί προτεραιότητα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αστυνομικοί: Οργανωμένες ομάδες δρουν στη Θεσσαλονίκη

Για οργανωμένες ομάδες που έχουν βάλει συγκεκριμένους στόχους στη Θεσσαλονίκη και δρουν βάσει συστήματος έκανε λόγο ο αστυνομικός συνδικαλιστής Χρήστος Συμεωνίδης, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη.
“Μιλάμε για οργανωμένες ομάδες και πάρα πολλούς στόχους. Από κτίρια, μέχρι ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί και ήδη έχουμε αποφύγει με το συντονισμό και το έργο μας πολλά πάρεργα.
Προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Συμεωνίδης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN tv.
“Τα μέλη αυτών των ομάδων παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και λειτουργούν βάσει πλάνου και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την Αστυνομευση. Για παράδειγμα, σχετικά με την οπαδική βία, καθημερινά παρακολουθούμε τους οργανωμένους συνδέσμους, στην πόλη υπάρχουν 6-7 μεγάλοι σύνδεσμοι. Δεν μπορείς να βρίσκεσαι εκεί 24 ωρες το 24ωρο.
Παρακολουθούμε, συλλέγουμε πληροφορίες, αλλά βλέπετε ότι ακόμα και στο περιστατικό του 19ρονου, ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με αυτά (τα οπαδικά)”.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε, σήμερα, στη Βέροια, ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του στη δολοφονική επίθεση, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του.
Η δε ταφή του πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο των Κοιμητηρίων, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν κίτρινα και λευκά λουλούδια στη μνήμη του, λέγοντας το «τελευταίο αντίο».
khdeia.jpg


Λουλούδια από την ΚΝΕ στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος: Εγκληματικά στοιχεία δρουν ανεξέλεγκτα

“Είμαστε εδώ σήμερα, στο σημείο που δολοφονήθηκε αποτρόπαια ένας 19χρόνο παιδί, ένας νέος άνθρωπος”, ανέφερε ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, εκφράζοντας τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του Άλκη.
“Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά και βγαίνει στο προσκήνιο η οπαδική δράση εγκληματικών στοιχείων, ομάδων, οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα το τελευταίο διάστημα και στη Θεσσαλονίκη, στρεφόμενες πολλές φορές απέναντι και στο λαϊκό κίνημα, τη νεολαία και τη δράση τους.
Η αγνή αγάπη των φιλάθλων για τα αθλήματα, για τις ομάδες τους, δεν έχει καμία σχέση με οπαδικούς στρατούς οι οποίοι στοιχίζονται και δημιουργούνται πέρα από επιχειρηματικά συμφέροντα. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα οποία αγαπούν όλοι οι νέοι άνθρωποι, το άθλημα τους”, σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης