Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επίθεση στο ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια εμβολιασμού των παιδιών

Επίθεση στο ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια εμβολιασμού των παιδιών
Συγκεκριμένα, άγνωστοι - και προφανώς αντιεμβολιαστές - έγραψαν «Πόσα πήρες» με σπρέι στην είσοδο του ιατρείου της, στο Λουτράκι και ακολούθως εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση

Επίθεση στο ιατρείο της παιδιάτρου Ζωής Σακκά, της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια εμβολιασμού των παιδιών κατά της Covid, πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι - και προφανώς αντιεμβολιαστές - έγραψαν «Πόσα πήρες» με σπρέι στην είσοδο του ιατρείου της, στο Λουτράκι και ακολούθως εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η παιδίατρος εμφανίστηκε χθες στο ΑΤ Λουτρακίου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας.
Η κ. Σάκκου σχολίασε το περιστατικό σε ανάρτηση της στα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν αφιλοκερδής.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για την άνανδρη επίθεση (συνθηματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.
Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19.
Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.
Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης