Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορυφαίος επιστήμονας: Ο Covid 19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό – Η ατζέντα των εμβολίων έχει άσχημα κίνητρα

Κορυφαίος επιστήμονας: Ο Covid 19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό – Η ατζέντα των εμβολίων έχει άσχημα κίνητρα
Tο σχέδιο Great Reset φαίνεται να χρησιμοποιεί την απληστία της Big Pharma - Με άλλα λόγια, το μεγάλο σχέδιο των ελίτ δεν είναι να βγάλουν λεφτά, αλλά να ελέγξουν τις κοινωνίες να νιώθουν ότι μπορεί να υποτάξουν τις κοινωνίες

Ο COVID-19 μπορεί να σταματήσει χωρίς μαζικό εμβολιασμό, επισήμανε ο διάσημος καρδιολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough κατά τη διάρκεια της πορείας «Νίκησε τις Εντολές» στην Ουάσιγκτον, στις 23 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τον McCullough, η έγκαιρη θεραπεία και η φυσική ανοσία είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές κατά του COVID-19, αλλά οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας τα έχουν αγνοήσει σε μια προσπάθεια να προωθήσουν τα εμβόλια, η ευρεία χρήση των οποίων είναι λάθος.

«Τα CDC, το FDA και το NIH δεν είχαν καμία στρατηγική για την έγκαιρη θεραπεία, ακόμη και την επείγουσα χρήση εγκεκριμένων μονοκλωνικών αντισωμάτων, τα οποία είναι ασφαλή και αποτελεσματικά», είπε ο McCullough.
«Ακόμη και για τα νέα φάρμακα Merck και Pfizer, δεν προωθούνται, παρά το γεγονός ότι διανεμήθηκαν πρόσφατα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Η έγκαιρη αποτελεσματική θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της εξέλιξης σε πιο σοβαρή ασθένεια, με ένα πρόσθετο όφελος από τη μείωση της επιβάρυνσης στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.
Ο McCullough ισχυρίστηκε ότι το 95% των θανάτων από COVID θα μπορούσαν να είχαν αποτραπεί με έγκαιρη θεραπεία...

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανέφεραν στον ιστότοπό τους ότι σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες θεραπείας για τον COVID-19 που δημοσιεύθηκαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), «η τρέχουσα κλινική διαχείριση του COVID-19 συνίσταται σε μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων και υποστηρικτική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένου συμπληρωματικού οξυγόνου και μηχανικής υποστήριξης όταν ενδείκνυται»

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε ένα φάρμακο, τη ρεμντεσιβίρη (Veklury), για τη θεραπεία του COVID-19 σε νοσηλευόμενους ασθενείς.

Πρόσφατα ο FDA ανακοίνωσε ότι περιορίζει τη χρήση δύο θεραπειών μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον COVID-19, λέγοντας ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι τέτοιες θεραπείες είναι «πολύ απίθανο» να είναι αποτελεσματικές έναντι της παραλλαγής Omicron.

Ο McCullough είπε ότι γιατροί με σημαντική ειδίκευση έχουν κάνει την έρευνα και έχουν αποδείξει ότι «η έγκαιρη θεραπεία μπορεί να δώσει τέλος σε αυτήν την πανδημία μειώνοντας την ένταση και τη σοβαρότητα της νόσου και μειώνοντας τις πιθανότητες νοσηλείας και θανάτου στους ηλικιωμένους που είναι υψηλότερου κινδύνου».

«Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται ευρέως δεν χρειάζονται.
Και στην πραγματικότητα, έχουμε δει πάρα πολλές παρενέργειες από τα εμβόλια.
Με την παραλλαγή Omicron, ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία κάλυψη από τα εμβόλια επισήμανε ο McCullough, προσθέτοντας ότι 22 μελέτες έδειξαν ότι τα εμβόλια εξάντλησαν την αποτελεσματικότητα τους μετά από έξι μήνες.

Ο McCullough έδωσε το παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η ιβερμεκτίνη , ένα βραβευμένο με Νόμπελ, εγκεκριμένο από την FDA φάρμακο που πολλές μελέτες και γιατροί ισχυρίζονται ότι είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία ασθενών με COVID-19, απορρίφθηκε από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας.

Ο FDA έχει πει ότι το φάρμακο εγκρίθηκε για τη θεραπεία εσωτερικών και εξωτερικών παρασίτων και προς το παρόν δεν υπάρχουν δεδομένα που να δείχνουν την αποτελεσματικότητά του κατά του COVID-19.

Ο McCullough ισχυρίστηκε επίσης ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας έχουν αγνοήσει τη φυσική ανοσία, η οποία είναι «στιβαρή, πλήρης και ανθεκτική όσον αφορά τα θανατηφόρα στελέχη του ιού».

«Μόνο μέχρι να φτάσει στην παραλλαγή Omicron, η οποία υπήρξε μια σημαντική ανακάλυψη, και τα άτομα που είχαν προηγουμένως ανοσία θα μπορούσαν να εμφανίσουν ένα ήπιο σύνδρομο Omicron.
Αλλά η φυσική ανοσία είναι το τέλος της πανδημίας», συνέχισε ο McCullough.
«Θυμηθείτε, καθώς όλοι γινόμαστε φυσιολογικά άνοσοι, ο COVID-19 δεν αποτελεί πλέον απειλή για τη ζωή μας.

«Και η αποτυχία των κυβερνητικών υπηρεσιών να αναγνωρίσουν τη φυσική ανοσία έχει ουσιαστικά δημιουργήσει περιττή ταλαιπωρία, περιττές δοκιμές, περιττή κάλυψη και κοινωνική αποστασιοποίηση.
Περιττή συμμόρφωση με κάθε είδους μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για τους πιο ευάλωτους.
Όσοι έχουν φυσική ανοσία έχουν μετριάσει την πιθανότητα θανάτου».

Ο McCullough εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με τον ισχυρισμό ότι τα εμβόλια COVID-19 θα μπορούσαν να μειώσουν τη νοσηλεία και τους θανάτους.

«Το μόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι δεδομένα νοσηλείας τα οποία δεν είναι έγκυρα.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τη νοσηλεία, ενώ δεν βλέπουμε κανένα στοιχείο για αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Νότια Αφρική και τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο McCullough. «Και μπορώ να σας πω, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν διαφέρουν τόσο από τις υπόλοιπες από αυτές τις χώρες.
Κάτι δεν πάει καλά.
Και μπορώ να σας πω ότι κάτι δεν πάει καλά με έναν εσφαλμένο, άκυρο ισχυρισμό ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία.
Δεν νομίζω ότι μπορεί να υποστηριχθεί».

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, τα CDC δημοσίευσαν μια μελέτη που δείχνει ότι τα άτομα που δεν είχαν κάνει εμβόλιο αλλά είχαν προηγούμενη λοίμωξη, γνωστή και ως φυσική ανοσία, ήταν λιγότερο πιθανό να καταλήξουν σε νοσοκομείο σε σχέση με τους εμβολιασμένους.

Οι παρενέργειες

Ο καθολικός εμβολιασμός δεν βασίζεται σε λόγους υγειονομικής περίθαλψης, πρέπει απλώς να δούμε τους αριθμούς της μυοκαρδίτιδας.
Για μια ασθένεια που έχει τεράστιο ποσοστό ανάρρωσης για όσους δεν είναι ηλικιωμένοι και με ένα εμβόλιο που έχει αποδείξει ουσιαστικά μηδενική αποτελεσματικότητα στην πρόληψη της εξάπλωσης, είναι εντυπωσιακή η αύξηση της μυοκαρδίτιδας.
Αν δούμε τα άλλα θύματα ανεπιθύμητων αντιδράσεων που τώρα ανέρχονται σε εκατομμύρια, καθιστά σαφές ότι η ατζέντα των εμβολίων καθοδηγείται από άσχημα κίνητρα.

Δεν είναι μόνο η απληστία της Big Pharma των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών.
Ναι, βγάζουν πολλά λεφτά από την άγνοια των ανθρώπων του κόσμου και την πίεση που ασκείται από τις κυβερνήσεις.
Επίσης το σχέδιο Great Reset φαίνεται να χρησιμοποιεί την απληστία της Big Pharma.
Με άλλα λόγια, το μεγάλο σχέδιο των ελίτ δεν είναι να βγάλουν λεφτά, αλλά να ελέγξουν τις κοινωνίες να νιώθουν ότι μπορεί να υποτάξουν τις κοινωνίες

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης