Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ζημιές στο σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη από την έκρηξη στη Συγγρού: «Χαμός, κάνω τον Σταυρό μου»

Ζημιές στο σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη από την έκρηξη στη Συγγρού: «Χαμός, κάνω τον Σταυρό μου»
Φθορές υπέστη και το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σημείο της έκρηξης

Σοβαρές υλικές ζημιές, ακόμα και σε απόσταση τεσσάρων τετραγώνων, προκάλεσε η μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού 3 νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Οι κάτοικοι της περιοχής, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και φυσικά οι άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό... πολέμου, με κατεστραμμένες τζαμαρίες, σπασμένους τοίχους και θραύσματα παντού.
Ανάμεσα στους κατοίκους που ξύπνησαν και είδαν μπροστά τους το απόλυτο χάος είναι και η Ζωζώ Σαπουντζάκη, το σπίτι της οποίας βρίσκεται στο Κουκάκι, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της έκρηξης.
Το ισόγειο διαμέρισμα της πασίγνωστης ηθοποιού υπέστη ζημιές στην μπροστινή πλευρά του, καθώς έσπασαν οι τζαμαρίες στο σαλόνι της, με τα σπασμένα θραύσματα να εκτοξεύονται σε όλο το δωμάτιο.
Μιλώντας στο Sputnik, η κα Σαπουντζάκη ήταν κλονισμένη για τη νέα ατυχία που τη βρήκε, καθώς υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της στην Κινέτα είχε καεί ολοσχερώς κατά τη μεγάλη φωτιά του 2018.
«Μετά την Κινέτα, μου έτυχε και αυτό. Κάνω τον σταυρό μου, δεν μπορώ άλλο» είπε εμφανώς ταραγμένη η ηθοποιός.
Όπως περιέγραψε, κοιμόταν την ώρα της έκρηξης και δεν το άκουσε. Όταν όμως ξύπνησε, είδε ότι τα τζάμια του σπιτιού της είχαν καταστραφεί.
«Σπάσανε τα τζάμια, έγινε χαμός» ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία περιμένει τώρα να γίνει καταγραφή των ζημιών στο σπίτι της και δήλωσε «κουρασμένη» σωματικά και ψυχικά.
Φυσικά, δεν είναι η μόνη που... μαζεύει τα σπασμένα μετά την έκρηξη. Φθορές υπέστη και το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το σημείο της έκρηξης.
Επίσης, καταστράφηκε ολοσχερώς το δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Πάνου Καμμένου, το οποίο βρισκόταν στο διπλανό κτίριο.
Απόλυτη είναι και η καταστροφή σε όλη τη γύρω περιοχή, με τα κομμάτια από τα τζάμια να μπλέκονται με τα χιόνια και τους πάγους ή να κρέμονται επικίνδυνα από υψηλά σημεία. Μέχρι και το απόγευμα, εξάλλου, ο δρόμος και στα δύο ρεύματα παραμένει κλειστός.
Ως εκ θαύματος, δεν θρηνήσαμε θύματα από το απίστευτο αυτό συμβάν, χάρη και στη γενική αργία που ισχύει σήμερα.
Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» βρίσκεται με τραύματα στο κεφάλι και εγκαύματα ο φύλακας του χώρου, ο οποίος διαμένει στον ημιώροφο, και κατέθεσε στις αρχές τι ακριβώς συνέβη πριν την έκρηξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης