Διεθνή

Victoria's Secret: Πουλάει το 49% της δραστηριότητάς της στην Κίνα έναντι 45 εκατ. δολαρίων

Victoria's Secret: Πουλάει το 49% της δραστηριότητάς της στην Κίνα έναντι 45 εκατ. δολαρίων
Η εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς θα πουλήσει το 49% της δραστηριότητά της στην Κίνα στην εταιρεία εσωρούχων Regina Miracle International Ltd με έδρα στο Χονγκ Κονγκ

Η Victoria’s Secret & Co ανακοίνωσε την Τρίτη (25/1) ότι θα πουλήσει το 49% της θυγατρικής της στην Κίνα έναντι 45 εκατ. δολαρίων, με στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων μέσω της συνεργασίας μίας εγχώριας εταιρείας.
Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς θα πουλήσει το 49% της δραστηριότητά της στην Κίνα στην εταιρεία εσωρούχων Regina Miracle International Ltd με έδρα στο Χονγκ Κονγκ, ενώ όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Regina Miracle θα αναλάβει την διαχείριση όλων των καταστημάτων Victoria’s Secret αλλά και τον κλάδο των online πωλήσεων στην ασιατική χώρα.
Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α′ τριμήνου του 2022.
Σημειώνεται πως η Victoria’s Secret, αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης γυναικείων εσωρούχων και ειδών ένδυσης στις ΗΠΑ, ενώ κατά το 2021 εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά τον διαχωρισμό της από Bath & Body Works.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης