Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο λεκτικό ολίσθημα από τον Joe Biden - Αποκάλεσε δημοσιογράφο ως «ηλίθιο γιο... π*»

tags :
Νέο λεκτικό ολίσθημα από τον Joe Biden - Αποκάλεσε δημοσιογράφο ως «ηλίθιο γιο... π*»
Το νέο ολίσθημα Biden έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο για τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του πληθωρισμού.
Σε νέο λεκτικό ολίσθημα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, καθώς αποκάλεσε δημοσιογράφο του Fox News ως «ηλίθιο γιο... π*».
Αποδέκτης του χαρακτηρισμού ήταν ο δημοσιογράφος του Fox News στον Λευκό Οίκο, Peter Doocy, ενώ ο Biden νόμιζε ότι το μικρόφωνό του ήταν κλειστό.
Το ολίσθημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στον Λευκό Οίκο για τις προσπάθειες της κυβέρνησης Biden για την καταπολέμηση του πληθωρισμού.
Αφού ο αμερικανός πρόεδρος παραπονέθηκε ότι όλες οι ερωτήσεις του Τύπου αφορούσαν τη στρατιωτική συσσώρευση γύρω από την Ουκρανία, ο Doocy φώναξε: «Θα απαντήσετε σε ερωτήσεις για τον πληθωρισμό; Νομίζεται ότι είναι καλό για την οικομομία;»
Νομίζοντας ότι το μικρόφωνό του ήταν απενεργοποιημένο, ο Biden απάντησε σαρκαστικά:
«Όχι, αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Περισσότερος πληθωρισμός».
Και πρόσθεσε: «Τι ηλίθιος γιος σκύλας».

Η τακτική του Doocy

Ο Doocy είπε αργότερα ότι ο Biden του τηλεφώνησε για να του ζητήσει συγγνώμη, αλλά ο Λευκός Οίκος δεν επιβεβαίωσε.
Πάντως, η τακτική του Doocy είναι να φωνάζει ξαφνικά στον Biden κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου, φωνάζοντας πάνω από άλλους δημοσιογράφους και προσπαθώντας να πιάσει τον πρόεδρο εξ απίνης.
Βέβαια, ο Biden έχει κακό ιστορικό σε σχόλια.
Το 2010, πιάστηκε να λέει στον τότε πρόεδρο Barack Obama ότι η ψήφιση του νόμου για την περίθαλψη ήταν «μια μεγάλη γαμημένη συμφωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης