Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνου ο πρώην πρωθυπουργός Silvio Berlusconi

Ιταλία: Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνου ο πρώην πρωθυπουργός Silvio Berlusconi

Ο 85χρονος Berlusconi εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA

Σχετικά Άρθρα

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Silvio Berlusconi νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μιλάνου, δήλωσε άτομο με γνώση του θέματος, μία ημέρα μετά την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, σύμφωνα με το Reuters την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022.
Ο 85χρονος Berlusconi εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Υποψηφιότητα για την προεδρία

Δεν έγινε άμεσα σαφές πότε εισήχθη στο νοσοκομείο, ενώ εκπρόσωπος του Berlusconi δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.
Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 Berlusconi αποφάσισε να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία ενόψει της κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας που αρχίζει τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Ευρεία στήριξη

Ο δεξιός συνασπισμός ζήτησε από τον Berlusconi να θέσει υποψηφιότητα, αλλά η υποψηφιότητά του ήταν απίθανο να είναι επιτυχής λόγω των δυσκολιών να συγκεντρώσει την ευρεία υποστήριξη που παραδοσιακά απαιτείται μεταξύ των περισσότερων από 1.000 βουλευτών και περιφερειακών αντιπροσώπων που συμμετέχουν.
Ο τέσσερις φορές πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση καρδιάς το 2016 και έχει επιβιώσει από καρκίνο του προστάτη.
Εισήχθη επανειλημμένα στο νοσοκομείο τον περασμένο χρόνο μετά την προσβολή από τον νέο κορωνοϊό το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης