Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Σφοδρή επίθεση Celik σε Macron με αναφορές σε Ελλάδα και Κύπρο

Σφοδρή επίθεση Celik σε Macron με αναφορές σε Ελλάδα και Κύπρο
Ο Emmanuel Macron είχε αναφέρει ότι «το πολιτικό και το πολιτισμικό σχέδιο του Erdogan δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές άξιες

Οργή προκάλεσε στην Άγκυρα η υποστήριξη που παρείχε ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron σε Ελλάδα και Κύπρο.
Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος του Erdogan, Omer Celik, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον γάλλο πρόεδρο, ισχυριζόμενος πως
«καταλαβαίνει μονό ένα πράγμα: ‘αν στηρίζετε την Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους γίνεστε πολιτισμένος’, όμως όταν η Τουρκία υποστηρίζει τα συμφέροντα και τα δικαιώματα της και αντιστέκεται, τότε δεν είναι πολιτισμένη. Αυτή τη λογική του πολιτισμού, την επιστρέφουμε στον κ. Macron και του τη χαρίζουμε».
Υπενθυμίζεται ότι ο Emmanuel Macron είχε αναφέρει ότι «το πολιτικό και το πολιτισμικό σχέδιο του Erdogan δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές άξιες.
Η Τουρκία έχει σχέδιο να επεκτείνει το πολιτικό Ισλάμ να μην αναγνωρίζει την Κύπρο και να ασκεί επιθετική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο».
Ο Emmanuel Macron είχε αναφέρει ότι «το πολιτικό και το πολιτισμικό σχέδιο του Erdogan δεν έχει καμία σχέση με τις ευρωπαϊκές άξιες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης