Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ο επικεφαλής της Jet2 ζητά άρση όλων των περιορισμών για την Ευρώπη

Ο επικεφαλής της Jet2 ζητά άρση όλων των περιορισμών για την Ευρώπη
Την άρση όλων των περιορισμών για τη Ευρώπη ζητά ο επικεφαλής της Jet2
Ο Steve Heapy διευθύνων σύμβουλος Jet2.com και Jet2holidays πιστώνει στις προσπάθειες του λόμπι της βιομηχανίας την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει «ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», με τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών αυτή την εβδομάδα.
Ωστόσο, εμμένει ότι πρέπει να συνεχίσουν τις πιέσεις στους βουλευτές. Με στόχο να διασφαλίσουν ότι τα ταξίδια «επιστρέφουν στην κανονικότητα» με την άρση όλων των απαιτήσεων δοκιμών. Καθώς και την αφαίρεση των επαχθών εντύπων εντοπισμού επιβατών.
Ο επικεφαλής της Jet2 ζητά άρση όλων των περιορισμών για την Ευρώπη
«Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στο lobbying. Αποδείχτηκε πως μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό, είπε ο Steve Heapy σε διαδικτυακή εκπομπή Travel Weekly.
Είχαμε μερικούς πολλούς υποστηρικτικούς βουλευτές που συνεργάστηκαν στενά με τον κλάδο. Οι βουλευτές και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκεί για να εξυπηρετήσουν τον πληθυσμό που τους ψηφίζει.
Δεν χρειάζεται να συνεχίσει να συμπληρώνεται η φόρμα εντοπισμού επιβατών, κατά τη γνώμη μου.
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αφαιρέσουμε είναι όλες οι δοκιμές και οι περιορισμοί. Και να το κάνουμε σε όλη την Ευρώπη.
Θα πρέπει να επιστρέψουμε στο πώς ήταν επειδή τα ταξίδια. Που ήταν ένα πραγματικά ευχάριστο πράγμα, καλό για τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Γιατί να το κάνουμε πιο δύσκολο από όσο πρέπει;».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης