Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η απάντηση Σκέρτσου σε Τσίπρα για... Don't look up και σχολεία: Απόλυτη συμπόρευση κυβερνήσεων με επιστήμονες

Η απάντηση Σκέρτσου σε Τσίπρα για... Don't look up και σχολεία: Απόλυτη συμπόρευση κυβερνήσεων με επιστήμονες

Ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό, απαντά στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για το άνοιγμα των σχολείων

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα για το άνοιγμα των σχολείων έστειλε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό, στρέφοντάς τα πυρά του στην αντιπολίτευση και αφήνοντας αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα -χωρίς να τον ονοματίζει- για την ταινία Don' look up.
Όπως αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, η κυβέρνηση άκουσε τους ειδικούς, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι είναι ασφαλές να ανοίξουν τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου, ενώ άφησε υπονοούμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την ταινία Don't Look Up του Netflix που έχει θέμα την καταστροφή του πλανήτη από έναν κομήτη, λέγοντας πως στην πανδημία έγινε το αντίθετο από αυτό που σατιρίζει.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, είχε «δανειστεί» την εν λόγω ταινία, όπου πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Μέριλ Στριπ, η Τζένιφερ Λόρενς κι ο Τζόνα Χιλ. Στην ταινία, δύο αστρονόμοι ανακαλύπτουν ότι ένας τεράστιος κομήτης κατευθύνεται προς τη Γη και προσπαθούν να αφυπνίσουν τις αρχές και το κοινό να κάνουν ό,τι μπορούν για τη σωτηρία του πλανήτη. Όμως οι αντιδράσεις που αντιμετωπίζουν δεν είναι, ακριβώς, οι αναμενόμενες…

Η απάντηση από τον Άκη Σκέρτσο

Από την πλευρά του, ο κ. Σκέρτσος κάνει λόγο για απόλυτη συμπόρευση των κυβερνήσεων με την επιστημονική κοινότητα και επισημαίνει «Η επιστήμη και η λογική μας λένε ότι τα σχολεία λειτούργησαν το φθινόπωρο με ασφάλεια με την πιο επικίνδυνη παραλλαγή Δ. Γιατί να μην λειτουργήσουν και τώρα με την παραλλαγή Ο που είναι μεν πιο μεταδοτική αλλά έχει πολύ μικρότερη νοσηρότητα;».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης