Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα με τους Πακιστανούς βαραίνουν κυβέρνηση και δήμο Αθηναίων

tags :
Οι εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα με τους Πακιστανούς βαραίνουν κυβέρνηση και δήμο Αθηναίων
Η κυβέρνηση με αυτή την εικόνα της ατιμωρησίας που είδαμε στο Σύνταγμα χάνει και άλλο στο μέτωπο της δεξιάς ατζέντας

Άσχημη εντύπωση έχει κάνει σε όλους τους πολίτες της χώρας οι εικόνες που είδαμε την Πρωτοχρονιά από το Σύνταγμα και όλους τους περιμετρικούς δρόμους στην πλατεία Συντάγματος.
Την ώρα που οι έλληνες πολίτες αναγκάζονταν να εορτάσουν την Πρωτοχρονιά τους στο σπίτι τους, την ώρα που μαγαζιά έκλειναν και άλλα δεν άνοιγαν ποτέ λόγω των περιοριστικών μέτρων, στο Κέντρο της Αθήνας είχαν συρρεύσει χιλιάδες πακιστανοί και άλλων εθνικοτήτων μουσουλμάνοι χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο λόγω συνωστισμού και χωρίς φυσικά να φοράνε μάσκες.
Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο γελοίο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είδαμε καμία αστυνομική δύναμη στο Κέντρο τις ώρες αυτές ενώ όπως γράφει η Ελληνική Αστυνομία έγιναν έλεγχοι σε μαγαζιά και πολίτες και επιβλήθηκαν πρόστιμο.
Υπάρχει, όμως, και κάτι πιο ξεδιάντροπο.

Την ώρα που γίνονταν αυτά στην πλατεία Συντάγματος στο λόφο του Λυκαβηττού είχαμε κλούβες από ΜΑΤ και αστυνομικούς για να προφυλάξουν το πρωτοχρονιάτικο show του Δημάρχου Αθηνών, την συναυλία άνευ θεατών του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά που κόστισε κάτι χιλιάδες ευρώ 210.000 ευρώ για μία παρουσία 20 λεπτών…
Δηλαδή, δήμος Αθηναίων και κυρίως η κυβέρνηση θεώρησε ότι έπρεπε να στείλει κλούβες με ΜΑΤ και ένστολους στο θέατρο του Λυκαβηττού για να προφυλάξει την συναυλία από κάποιους που απείλησαν ότι θα γιαουρτώσουν τον Δήμαρχο και τον τραγουδιστή και όχι στην πλατεία Συντάγματος που κινδύνευε πραγματικά η δημόσια υγεία.

Οι συγκεντρωμένοι Πακιστανοί και λοιποί μουσουλμάνοι, εκτός ότι δεν φορούσαν μάσκες και χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι είναι νόμιμοι στη χώρα, έκαναν χειρονομίες, παρενοχλούσαν κόσμο, έβριζαν τον Πρωθυπουργό (άρα προφανώς υπήρχε πολιτική υποκίνηση) και την ίδια στιγμή οι έλληνες πολίτες έπρεπε να πειθαρχήσουν στον εγκλεισμό που τους επέβαλε η κυβέρνηση.
Το ζήτημα αυτό τρένταρε στα social media και είναι απορίας άξιο που «θάφτηκε» από όλα τα κανάλια.
Δεν θα είχε γίνει και τόσο γνωστό αν οι ίδιοι οι Πακιστανοί δεν ανεβάζανε όλο το θέαμα στα social media.
Το ζήτημα συζητήθηκε και στην κυβέρνηση.
Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ειδικά στην περιφέρεια της Αθήνας, έγιναν δέκτες παραπόνων από πολίτες που τους κατηγορούσαν γιατί δεν φέρνετε το θέμα στην Βουλή, να κάνετε ερώτηση γιατί δεν έγιναν έλεγχοι στην Ερμού και στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά. Νεοδημοκρατικά στελέχη, πολιτευτές και βουλευτές τρώνε πραγματικό bulling στα social media γι’ αυτή την εικόνα. Και τι να κάνουν;

Σε ποιον να απευθυνθούν; Στο κόμμα; Στην Ντόρα; Στο Μαξίμου;

Όλα αυτά απασχόλησαν και το Μαξίμου διότι αυτή η άθλια εικόνα ρίχνει νερό στο μύλο όσων τονίζουν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο πατριωτικό δεξιό κόμμα διότι η σημερινή ΝΔ δεν εξυπηρετεί αυτές τις αρχές πια.
Για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα social media αναφέρθηκε στο γεγονός τονίζοντας ότι οι γηγενείς πια δεν έχουν δικαιώματα και τρώνε πρόστιμα ενώ κανένα όργανο δεν ενοχλεί τους μετανάστες.
Η κυβέρνηση με αυτή την εικόνα της ατιμωρησίας που είδαμε στο Σύνταγμα χάνει και άλλο στο μέτωπο της δεξιάς ατζέντας.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης