Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας - Αν και πλήρως εμβολιασμένος, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του ΓΝΑ

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας - Αν και πλήρως εμβολιασμένος, διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του ΓΝΑ

Ο βουλευτής της ΝΔ παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν την Τετάρτη

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης (29/12/2021) εσπευσμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, έπειτα από έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού.
Αν και πλήρως εμβολιασμένος, ο νεαρός βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν.

Ωστόσο, σήμερα η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν την αποσωλήνωση του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Φόρτωμας νόσησε με κορωνοϊό σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε στη Χαλκίδα. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαΐου και στις 20 Ιουλίου με τις δύο δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca και όπως έλεγε σε συνεργάτες του προγραμμάτιζε την αναμνηστική δόση εντός των εορτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης