Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιράν: Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων στο πλαίσιο στρατιωτικών γυμνασίων

Ιράν: Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων στο πλαίσιο στρατιωτικών γυμνασίων

Τα γυμνάσια οργανώθηκαν ως απάντηση στις απειλές που διατυπώνει τις τελευταίες ημέρες το σιωνιστικό καθεστώς

Το Ιράν εκτόξευσε σήμερα 24/12  από διάφορα σημεία στο νότιο τμήμα της χώρας πολλούς βαλλιστικούς πυραύλους προς τον ίδιο στόχο, κατά την τελευταία ημέρα των γυμνασίων που οργάνωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης.

«Τα γυμνάσια οργανώθηκαν ως απάντηση στις απειλές που διατυπώνει τις τελευταίες ημέρες το σιωνιστικό καθεστώς», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο στρατηγός M. Baggeri, επικεφαλής του επιτελείου ενόπλων δυνάμεων, αναφερόμενος στο Ισραήλ.
«Δεκαέξι πύραυλοι έθεσαν στο στόχαστρο και εξολόθρευσαν τον επιλεγμένο στόχο. Κατά τη διάρκεια των γυμνασίων, αναπτύχθηκε ένα μέρος των εκατοντάδων ιρανικών πυραύλων που μπορούν να καταστρέψουν όποια χώρα τολμήσει να επιτεθεί στο Ιράν», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο στρατηγός H. Salami επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, είπε πως «τα στρατιωτικά γυμνάσια με την επωνυμία 'Μεγάλος Προφήτης' είναι μια σοβαρή προειδοποίηση προς τους αξιωματούχους του σιωνιστικού καθεστώτος. Αν κάνουν το παραμικρό λάθος, θα τους κόψουμε το χέρι», είπε.
Επί πέντε ημέρες, διάφορες μονάδες των Φρουρών της Επανάστασης συμμετείχαν σε γυμνάσια σε τρεις επαρχίες του νότιου τμήματος της χώρας καθώς και σε τρία νησιά, την κυριότητα των οποίων διεκδικούν το Ιράν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης