Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Omicron... αναβάλλει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός

Η Omicron... αναβάλλει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός
Θύμα της μετάλλαξης Omicron και το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός
Για τις αρχές καλοκαιριού αναβάλλεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Omicron.
Είναι η δεύτερη χρονιά που αναβάλλονται οι εργασίες του World Economic Forum, λόγω της πανδημίας της covid-19.
Στην ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αναφέρεται ότι οι επικρατούσες συνθήκες της πανδημίας καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη διεξαγωγή της διεθνούς συνάντησης δια φυσικής παρουσίας.
Παρά την εφαρμογή αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, η μεταδοτικότητα της παραλλαγής Omicron και οι επιπτώσεις της στις μετακινήσεις και την κινητικότητα καθιστούν αναγκαία την αναβολή της διεξαγωγής της διεθνούς συνάντησης του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου που πραγματοποιείται στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Νωρίτερα το Sky News μετέδωσε ότι το προγραμματισμένο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο ελβετικό ορεινό θέρετρο του Νταβός αναβλήθηκε λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων της παραλλαγής Omicron της COVID-19,
«Η συγκέντρωση των παγκόσμιων επιχειρηματικών και πολιτικών ηγετών του επόμενου μήνα στην ετήσια σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ακυρώθηκε λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων της παραλλαγής Omicron ανέφεραν οι διοργανωτές», όπως μετέδωσε στο Sky News ο Mark Kleinman.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης