Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιους ελληνικούς προορισμούς θα εξυπηρετεί η British Airways από Γκάτγουικ

Ποιους ελληνικούς προορισμούς θα εξυπηρετεί η British Airways από Γκάτγουικ
Τα νέα δρομολόγια που θα προστεθούν από την αεροπορική εταιρεία στο Γκάτγουικ, είναι σε Αθήνα, Σαντορίνη, Βερολίνο, Μαδρίτη και Μιλάνο
Η British Airways κυκλοφόρησε εισιτήρια για τους αρχικούς 35 προορισμούς του νέου δικτύου από Γκάτγουικ, το οποίο θα ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου 2022.
Η British Airways ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι δημιουργούσε ένα νέο οργανισμό μικρών αποστάσεων.
Οι υπηρεσίες μικρών αποστάσεων στο Γκάτγουικ θα εκτελούνται από την κύρια γραμμή BA έως ότου εκδοθεί το Πιστοποιητικό αερομεταφορέα της νέας οντότητας.
Μέχρι το φθινόπωρο του 2022 η διαχείριση του οργανισμού θα γίνεται χωριστά με την εμπορική επωνυμία της εταιρείας «BA Euroflyer», σύμφωνα με τη θυγατρική του «BA CityFlyer». Το εμπορικό σήμα θα παραμείνει ως British Airways.

Ποιους ελληνικούς προορισμούς θα εξυπηρετεί η British Airways από Γκάτγουικ

Τα νέα δρομολόγια που θα προστεθούν από την αεροπορική εταιρεία στο Γκάτγουικ, είναι σε Αθήνα, Σαντορίνη, Βερολίνο, Μαδρίτη και Μιλάνο.
Ο αερομεταφορέας θα εκμεταλλευτεί αρχικά τρία αεροσκάφη μικρών αποστάσεων της Airbus, αυξάνοντας έως τα 18 αεροσκάφη μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Οι πτήσεις μικρών αποστάσεων από το Γκάτγουικ είχαν ανασταλεί την άνοιξη του 2020 καθώς επικράτησε η πανδημία.
Αρκετά δρομολόγια μεταφέρθηκαν στο Χίθροου, μερικά από τα οποία θα επιστρέψουν στο Γκάτγουικ. Κάποια θα διατηρηθούν στο Χίθροου για να δώσουν στους πελάτες επιλογές. Συμπεριλαμβανομένων των Φάρο, Ίμπιζα, Μάλαγα, Μαρακές και Τενερίφη.
Οι ναύλοι ξεκινούν από 39 λίρες ανά διαδρομή.
«Η δημιουργία ενός νέου οργανισμού μικρών αποστάσεων της British Airways σημαίνει ότι οι πελάτες του Γκάτγουικ θα επωφεληθούν από την πρόσβαση σε μια premium υπηρεσία σε ανταγωνιστικές τιμές».
Αυτό δήλωσε ο Sean Doyle, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος BA. Όπως επεσήμανε «το νέο και εκτεταμένο δίκτυο υπηρεσιών της BA από το Γκάτγουικ σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη θα έχει μεγάλη ζήτηση».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης