Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Jet2 βγάζει προς πώληση καλοκαιρινά city breaks στην Αθήνα το 2023

Η Jet2 βγάζει προς πώληση καλοκαιρινά city breaks στην Αθήνα το 2023
Οι επιλογές για διακοπές στην πόλη είναι σε Αθήνα, Βαρκελώνη, Ρώμη, Βενετία και την Πίζα
Η Jet2 έβαλε πακέτα καλοκαιρινών διακοπών city breaks σε εκπτώσεις από πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου για το καλοκαίρι του 2023.
Οι επιλογές για διακοπές στην πόλη είναι σε Αθήνα, Βαρκελώνη, Ρώμη, Βενετία και την Πίζα. Διατίθενται προς πώληση μέσω του Jet2.com και του Jet2CityBreaks και ακολουθούν την πρόωρη κυκλοφορία του καλοκαιρινού προγράμματος για τον ήλιο.
Το πρόγραμμα είναι αρχικά διαθέσιμο από το Μπέρμιγχαμ, τη Γλασκώβη, το Λιντς Μπράντφορντ, το Μάντσεστερ και το Νιούκαστλ, ενώ θα παρουσιαστούν και άλλες βάσεις.
«Οι άνθρωποι περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερο από ποτέ την κυκλοφορία του προγράμματος Summer ’23 City Breaks, δήλωσε ο Steve Heapy διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays.
Ως ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών διακοπών πόλης του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέρουμε πολλές επιλογές και ευελιξία.
Η διαβεβαίωση κράτησης πτήσεων και διακοπών που προστατεύονται από την Atol με μια αξιόπιστη εταιρεία είναι εξαιρετικά σημαντική για τους πελάτες μας».

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης