Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Συγγνώμη» από τον Boris Johnson μετά τον σάλο για το πάρτι εν μέσω lockdown

«Συγγνώμη» από τον Boris Johnson μετά τον σάλο για το πάρτι εν μέσω lockdown
Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζητά συγγνώμη για το βίντεο με στελέχη που αστειεύονται για τη διοργάνωση γιορτής εν μέσω lockdown
Σχετικά Άρθρα
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Boris Johnson ζήτησε συγγνώμη σήμερα ύστερα από το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και στο οποίο φαίνεται το προσωπικό του να αστειεύεται και να γέλα για μια γιορτή στη Downing Street κατά τη διάρκεια του lockdown πέρυσι τα Χριστούγεννα όταν απαγορεύονταν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Ο Johnson δήλωσε ότι εξοργίστηκε που είδε το βίντεο αυτό.
«Ζητώ απερίφραστα συγγνώμη για την προσβολή που προκάλεσε σε όλη τη χώρα και ζητώ συγγνώμη για την εντύπωση που δημιουργεί», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός στο Κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάστηκαν κανόνες.
«Αλλά επαναλαμβάνω…ότι έχω κατ’ επανάληψη διαβεβαιώσει από τότε που προέκυψαν αυτοί οι ισχυρισμοί, ότι δεν έγινε πάρτι και ότι δεν παραβιάστηκαν κανόνες της Covid».

«Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός κάλεσε την αντιπολίτευση να μην παίζει πολιτικά παιχνίδια με αφορμή το βίντεο, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Το ξέρω ότι η συνέπεια που προσπαθεί να υπάρξει (είναι) ότι η υπόθεση που τώρα ερευνάμε κατά κάποιον τρόπο θα πρέπει να υπονομεύσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στα μέτρα που λαμβάνουμε.
Αλλά μπορώ να του πω (...) ότι εγώ πιστεύω πως είναι σοβαρό λάθος να προσπαθούμε να παίζουμε πολιτικά παιγνίδια με αυτό το θέμα", δήλωσε ο Johnson απαντώντας σε ερώτηση του ηγέτη των αντιπολιτευόμενων Εργατικών Keir Starmer.
«Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει πράγματι να δει να υπονομεύεται η εμπιστοσύνη σε αυτά τα μέτρα», σημείωσε ο Johnson στις δηλώσεις που έκανε στο κοινοβούλιο και σημείωσε ότι θα συνεχίσει τη δουλειά.
«Θα συνεχίσω τη δουλειά και πιστεύω ότι αυτό (...) είναι που πρέπει να γίνει και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ λυπηρό ότι όταν ο κόσμος χρειάζεται να ακούσει ξεκάθαρα λόγια από τους αξιωματούχους του, από τους πολιτικούς, τα αντιπολιτευόμενα κόμματα να προσπαθούν να θολώσουν τα νερά για γεγονότα ή μη γεγονότα της περσινής χρονιάς», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(): Failed opening 'views/ad_prestitial78.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.3/share/pear') in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898