Τελευταία Νέα
Διεθνή

Donald Trump: Προχωρά ολοταχώς στη δημιουργία του social media «Truth Social» - Εξασφάλισε χρηματοδότηση 1,25 δισ. δολαρίων

Donald Trump: Προχωρά ολοταχώς στη δημιουργία του social media «Truth Social» - Εξασφάλισε χρηματοδότηση 1,25 δισ. δολαρίων
Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, η Trump Media & Technology Group και η SPAC Digital World Acquisition, ήρθαν σε συμφωνία με ομάδα επενδυτών η οποία έχει δεσμευθεί για ποσό 1 δισ. δολαρίων

Προχωρά ολοταχώς η δημιουργία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, που ανακοίνωσε ο Donald Trump ήδη από τον Οκτώβριο 2021, γεγονός που σχεδίαζε από τη στιγμή που τον απέκλεισαν τα υφιστάμενα κοινωνικά μέσα.
Όπως μεταδίδουν διεθνή πρακτορεία, η Trump Media & Technology Group και η SPAC Digital World Acquisition, ήρθαν σε συμφωνία με ομάδα επενδυτών η οποία έχει δεσμευθεί για ποσό 1 δισ. δολαρίων.
Σύμφωνα με το CNBC, η DWAC δήλωσε ότι θα παράσχει έως και 293 εκατομμύρια δολάρια για τη σύμπραξη με την Trump Media & Technology Group του Trump, ανεβάζοντας τη συνολική χρηματοδότηση σε περίπου 1,25 δισ. δολάρια.
Ούτε η Trump Media αλλά ούτε και η Digital World απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό σχετικά με την ταυτότητα των επενδυτών που βρίσκονται πίσω από την αύξηση του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η τιμή της μετοχής της DWAC, η οποία είχε φτάσει μέχρι και τα 175 δολάρια μετά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών, ήταν μόλις στα 44 δολάρια την Τετάρτη.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Trump ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο το σχέδιο συγχώνευσης με την εταιρεία SPAC, η οποία θα τον βοηθούσε να ανακτήσει την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά, την αποπομπή του από Twitter και Facebook. Το λεγόμενο ''Truth Social'' του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ θα τεθεί σε λειτουργία το πρώτο τρίμηνο του 2022.
"Το 1 δισ. δολάρια στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στους τεχνολογικούς κολοσσούς. Καθώς ο ισολογισμός μας διευρύνεται, η TMTG θα είναι σε ισχυρότερη θέση να αντισταθεί στην τυραννία τους'', τόνισε ο Trump σε δήλωσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης