Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ο ντελιβεράς που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ

Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ο ντελιβεράς που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος παραβίασε πινακίδα STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλευόταν ο 20χρονος ντελιβεράς, που είχε τραυματιστεί σοβαρά το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης και είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr ο 20χρονος ξύπνησε χθες από το κώμα που είχε πέσει, αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει. Το σημαντικό είναι ότι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό να αισιοδοξεί.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος παραβίασε πινακίδα STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές.
Ο νεαρός μετφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
Και στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος μέθης με την μέθοδο της αιμοληψίας, ενώ προανάκριση πραγματοποεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης