Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μόσιαλος: Νομίζω έπεισα ταξιτζή να εμβολιαστεί - Έτρωγε πρατόγαλο και χλωροτύρι και ένιωθε προστατευμένος

Μόσιαλος: Νομίζω έπεισα ταξιτζή να εμβολιαστεί - Έτρωγε πρατόγαλο και χλωροτύρι και ένιωθε προστατευμένος
Μόσιαλος: Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές ή ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες

Σε μια συζήτηση που είχε μέσα σε ένα ταξί με τον ανεμβολίαστο ιδιοκτήτη του αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος. Μάλιστα, με τη συζήτηση αυτή μπορεί να τον έπεισε να κάνει το εμβόλιο, όπως σημειώνει.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Μόσιαλος γράφει: «Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι.

Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται. Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες.

Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών. 
Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές ή ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες.

Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο».

 
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης