Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αλλαγές διευθυντικών στελεχών στη Lamda Development - Επιβεβαίωση ΒΝ

Αλλαγές διευθυντικών στελεχών στη Lamda Development - Επιβεβαίωση ΒΝ
Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Εταιρείας ανακοίνωσε η Lamda Development
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα, 2 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:15 το πρωί η διοίκηση της Lamda Development με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επιβεβαίωσε τις αλλαγές που είχε αναφέρει το Bankingnews.gr (δείτε εδώ), επισημαίνοντας ότι περιμένει την ολοκλήρωση των αλλαγών για να προχωρήσει σε ανακοίνωση, όπως και έγινε.
Πιο αναλυτικά αναφέρει, ότι ο κ. Ζήσιμος Δανηλάτος, ο οποίος είχε αναλάβει την ανάπτυξη του Ελληνικού, μετά από 19 χρόνια φεύγει από την εταιρεία, χωρίς όμως να προσδιορίζει ποιο στέλεχος θα αναλάβει τα καθήκοντα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αλλαγές στην οργανωτική δομή της Εταιρείας ανακοίνωσε η Lamda Development, καθώς η εισηγμένη συνεχίζει να ενισχύει την οργάνωσή της, προχωρώντας δυναμικά στην υλοποίηση του έργου του Ελληνικού.
Ειδικότερα, ο κ. Δημήτρης Κίτσιος, Πολιτικός Μηχανικός, θα αναλάβει το ρόλο του Chief Infrastructure & Controls Officer. Ο κ. Κίτσιος διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε Development και Project Μanagement μεγάλων έργων σε αντίστοιχες εταιρείες στην Ασία, Μέση Ανατολή και Αμερική.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών σε Construction Engineering and Management από το πανεπιστήμιο του Stanford. Ο κ. Κίτσιος αναλαμβάνει καθήκοντα στα μέσα Ιανουαρίου 2022.
Ο κ. Δημήτρης Ζωντανός αφήνει το ρόλο του Chief Construction and Planning Officer και συνεχίζει να υποστηρίζει το έργο του Ελληνικού, αναλαμβάνοντας ρόλο Συμβούλου στον CEO και αξιοποιώντας περαιτέρω από αυτήν την θέση την πολύχρονη εμπειρία του.
O κ. Ζήσιμος Δανηλάτος, Chief Development Officer αποχώρησε από την Εταιρεία την 30.11.2021 μετά από 19 χρόνια πολύτιμης συνεισφοράς, ιδιαίτερα στο έργο του Ελληνικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης