Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

CPLP Shipping: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της Kronos Gas Carrier

tags :
CPLP Shipping: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της Kronos Gas Carrier
Η «Kronos Gas Carrier Corp.», η οποία κατέχει ως Ναυλώτρια Γυμνού Πλοίου βάσει Σύμβασης Χρηματοδοτικής Μίσθωσης το πλοίo μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG/C Adamastos, από την εταιρεία «CGC Operating Corp.

Η Εταιρεία «CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC» ανακοινώνει ότι την 29η Νοεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας «Kronos Gas Carrier Corp.», η οποία κατέχει ως Ναυλώτρια Γυμνού Πλοίου βάσει Σύμβασης Χρηματοδοτικής Μίσθωσης το πλοίo μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG/C Adamastos, από την εταιρεία «CGC Operating Corp.» στην Εταιρεία, στο πλαίσιο της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού €150.000.000 διάρκειας πέντε (5) ετών, οι ομολογίες του οποίου έχουν εισαχθεί και τελούν υπό διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η Εταιρεία θα ενοποιεί την ως άνω εταιρεία στις οικονομικές της καταστάσεις σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Α. και θα συντάσσει ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης