Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πώς ο Bill Gates χρηματοδότησε μυστικά 93 φορές την Κίνα, με στόχο ένα οικοσύστημα εμβολίων για την Covid 19

Πώς ο Bill Gates χρηματοδότησε μυστικά 93 φορές την Κίνα, με στόχο ένα οικοσύστημα εμβολίων για την Covid 19
O Bill Gates χρηματοδότησε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan και Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ)
Σχετικά Άρθρα

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 93 φορές χρηματοδότησε την Κίνα, με σκοπό τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος εμβολίων, ο ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο  Bill Gates.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, από το ξέσπασμα της πανδημικής κρίσης στην πόλη Wuhan της Κίνας το ίδρυμα Bill & Melinda Gates έχει χρηματοδοτήσει με περίπου 54 εκατομμύρια δολάρια διάφορα projects που αφορούν την παγκόσμια υγεία και όλα λαμβάνουν χώρα στην Κίνα.
Μεταξύ αυτών, των ιδρυμάτων που έχουν χρηματοδοτηθεί είναι γνωστό και μη εξαιρετέο Ινστιτούτο Ιολογίας, το οποίο έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο λόγω των θεωριών που αναφέρουν ότι από αυτό διέρρευσε ο κορωνοϊός, αλλά και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ). 
Σύμφωνα με The National Pulse , ο Βill και η πρώην σύζυγός του Melinda Gates έχουν προσφέρει 93 επιχορηγήσεις, που ανέρχονται σε 54.573.428 δολάρια, από τον Δεκέμβριο του 2019, όταν ο κινεζικός ιός «αποκαλύφθηκε» για πρώτη φορά στον κόσμο, σε κινεζικούς φορείς και ιδρύματα.
Μεταξύ αυτών είναι πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που διευθύνονται από το ΚΚΚ, καθώς και κρατικές-καθεστωτικές οντότητες όπως υπουργείο Γεωργίας, το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Άλλωστε, το κινεζικό CDC ήταν αυτό το οποίο διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα της γρίπης του επικεφαλής λοιμωξιολόγου των ΗΠΑ Anthony Fauci.
Όπως αποδεικνύεται, το ινστιτούτο ιολογία της Wuhan έλαβε 127.650 δολ. από τον Gates τον περασμένο Ιανουάριο – σήμερα ξέρουμε ότι WIV διεξήγαγε έρευνα για κορωνοϊούς νυχτερίδων κατόπιν εντολής του Tony Fauci.
«Πολλές από τις επιχορηγήσεις του Ιδρύματος Γκέιτς στοχεύουν στην ενδυνάμωση της Κίνας, ώστε να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην παγκόσμια υγεία» αναφέρει το National Pulse.

Οι χρηματοδοτήσεις

Τον Οκτώβριο, ο Βill και η Melinda Gates έστειλαν 150.000 δολάρια στο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας, «για την ενίσχυση της συνεισφοράς της Κίνας στην έρευνα και ανάπτυξη στην παγκόσμια υγεία»
Άλλα 300.000 δολάρια στάλθηκαν στο κρατικό Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Κίνας για να βοηθήσει υποτιθέμενα «να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την υποστήριξη της Κίνας».
Τον Αύγουστο του 2020, ο Bill και η Melinda Gates έστειλαν επιταγή 300.000 δολαρίων στο Πανεπιστήμιο Tsinghua «για τη δημιουργία μιας δεξαμενής σκέψης με στόχο τη στήριξη επιστημονικής έρευνας για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος εμβολίων».
Σύμφωνα με το The National Pulse , αυτή και πολλές άλλες επιχορηγήσεις χρησιμοποιήθηκαν για να διευρυνθεί ο ρόλος του ΚΚΚ στην ανάπτυξη και διανομή νέων «εμβολίων» όταν μελλοντικά προκύψουν νέες πανδημίες.
Το Πανεπιστήμιο Tsinghua, παρεμπιπτόντως, είναι το alma mater του σημερινού ηγέτη του ΚΚΚ Xi Jinping. 
Σύμφωνα με τον πρώην ανώτερο Αξιωματικό Πληροφοριών στην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας και τον αξιωματούχο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νικόλαο Ευθιμιάδη, το Tsinghua παρουσιάζει «σαφή συσχέτιση με την κρατική διοίκηση»
Τον Μάιο του 2020, ο Bill και η Melinda Gates έστειλαν 600.000 δολάρια στο CDC της Κίνας «για να υποστηρίξουν την αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης και να προετοιμάσουν την Κίνα για μια πιθανή πανδημία, η οποία όχι μόνο θα βοηθήσει στον έλεγχο και τον περιορισμό των ασθενειών, αλλά και θα συμβάλει στην παγκόσμια υγεία».
Επίσης, το πρώην ζεύγος έστειλε ακόμη και μετρητά στην Κίνα για την ενίσχυση του «αγροτικού μετασχηματισμού» της.
Ωστόσο, η λίστα είναι ατελείωτη…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης