Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella πούλησε τις μισές μετοχές του έναντι 285 εκατ. δολαρίων

Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella πούλησε τις μισές μετοχές του έναντι 285 εκατ. δολαρίων
"Ο Satya πούλησε περίπου 840.000 μετοχές από τις μετοχές της Microsoft που κατείχε για λόγους προσωπικού οικονομικού σχεδιασμού και διαφοροποίησης", ανέφερε εκπρόσωπος της Microsoft σε γραπτή δήλωση

Στην πώληση περίπου του 50% των μετοχών του στην εταιρεία προχώρησε την περασμένη εβδομάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Μicrosoft Satya Nadella.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία λογισμικού ανέφερε ότι ο Nadella πούλησε 838.584 μετοχές μέσα σε δύο ημέρες, από τις 1,7 εκατ. που είχε στην κατοχή του συνολικά.

Η συναλλαγή απέφερε στον Nadella περισσότερα από 285 εκατ. δολάρια, στη μεγαλύτερη πώληση μετοχών που πραγματοποίησε ο ίδιος σύμφωνα με το InsiderScore.

"Ο Satya πούλησε περίπου 840.000 μετοχές από τις μετοχές της Microsoft που κατείχε για λόγους προσωπικού οικονομικού σχεδιασμού και διαφοροποίησης", ανέφερε εκπρόσωπος της Microsoft σε γραπτή δήλωση.
"Είναι αφοσιωμένος στη συνεχή επιτυχία της εταιρείας και οι συμμετοχές του υπερβαίνουν σημαντικά τις απαιτήσεις συμμετοχής που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Microsoft".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης