Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η μετάλλαξη Omicron έφτασε και στη Γερμανία - Εντοπίστηκαν κρούσματα στη Βαυαρία

Η μετάλλαξη Omicron έφτασε και στη Γερμανία - Εντοπίστηκαν κρούσματα στη Βαυαρία
Οι δύο ασθενείς, που έχουν τεθεί σε απομόνωση, έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου στις 24/11/2021, προτού δηλαδή να χαρακτηριστεί η Νότια Αφρική από τις γερμανικές αρχές «περιοχή παραλλαγής του ιού»
Σχετικά Άρθρα

Δύο κρούσματα της μετάλλαξης Omicron εντοπίστηκαν στη Γερμανία, τα πρώτα της νέας παράλλαξης στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης.
Οι δύο ασθενείς, που έχουν τεθεί σε απομόνωση, έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου στις 24/11/2021, προτού δηλαδή να χαρακτηριστεί η Νότια Αφρική από τις γερμανικές αρχές «περιοχή παραλλαγής του ιού».
Νωρίτερα ανακοινώθηκε, πως ο Γερμανός πρόεδρος, Frank Walter Steinmeier ακύρωσε την τριήμερη περιοδεία του στις χώρες του Κόλπου, λόγω των εξελίξεων με την πανδημία.
Ο Steinmeier επρόκειτο να ταξιδέψει την Κυριακή (28/11) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ την Τετάρτη θα επισκεπτόταν το Κατάρ.
Η απόφαση της ακύρωσης ελήφθη λόγω των εξελίξεων του τελευταίου 24ωρου, εξήγησε το γραφείο του, αναφερόμενο στην ανάδυση της νέας παραλλαγής Omicron του SARS-CoV-2.
H Γερμανία γίνεται η τρίτη χώρα της Ευρώπης, μετά το Βέλγιο και τη Μεγάλη Βρετανία, όπου εντοπίζονται κρούσματα της νέας παράλλαξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης