Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμοί MICE

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμοί MICE
Ενόψει του 2022, το Μεξικό φαίνεται έτοιμο να διατηρήσει την πρώτη του θέση, με την Ιταλία και τη Γαλλία να βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Ισπανία και Μπαχάμες συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα

Τους πιο δημοφιλείς προορισμούς MICE σε όλο τον κόσμο για το 2021, αποκαλύπτει ο Global Destination Index, της Global DMC Partners.
Το παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων εταιρειών διαχείρισης προορισμών (DMC) και εξειδικευμένων παρόχων υπηρεσιών εκδηλώσεων εντόπισαν επίσης αγορές που είναι ήδη σε ανοδική τάση για το 2022.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμοί MICE

Οι κορυφαίοι προορισμοί συναντήσεων και κινήτρων για το 2021, είναι:

  • Μεξικό
  • Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία και Σκωτία)
  • Ισπανία
  • Γερμανία
  • Ιταλία
  • Δανία και Γαλλία (ισοβαθμούν στην 5η θέση)

Δημοφιλείς διεθνείς προορισμοί MICE σε ανοδική τάση το 2022

Ενόψει του 2022, το Μεξικό φαίνεται έτοιμο να διατηρήσει την πρώτη του θέση, με την Ιταλία και τη Γαλλία να βρίσκονται στην πρώτη τριάδα. Ισπανία και Μπαχάμες συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.
Σύμφωνα με το Δείκτη για τους πελάτες που εδρεύουν στις ΗΠΑ, όλες οι περιοχές -εκτός της Αμερικής- κερδίζουν δημοτικότητα για το 2022. Με την Ευρώπη και το Μεξικό να πρωτοστατούν.
Για τους Ευρωπαίους πελάτες, όλες οι περιοχές -εκτός Ευρώπης- βλέπουν μια αύξηση στη δημοτικότητα. Με τις ΗΠΑ και τον Καναδά να συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη προσοχή, ακολουθούμενες από τη Μέση Ανατολή και το Μεξικό.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης