Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκυλακάκης: Γενικό lockdown για εμβολιασμένους δεν συζητείται

Σκυλακάκης: Γενικό lockdown για εμβολιασμένους δεν συζητείται
Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, απορρίπτοντας εκ νέου κάθε σενάριο γενικευμένου απαγορευτικού είπε πως μέτρο που επηρεάζει τους εμβολιασμένους δεν συζητείται

Η κυβέρνηση έχει πει σε όλους τους τόνους ότι γενικό απαγορευτικό για εμβολιασμένους δεν είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Όπως τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, η εικόνα από την οικονομία είναι ότι λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς και φαίνεται και στα δημόσια οικονομικά και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, απορρίπτοντας εκ νέου κάθε σενάριο γενικευμένου απαγορευτικού είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως μέτρο που επηρεάζει τους εμβολιασμένους δεν συζητείται.

«Προφανώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα των μέτρων πόσο καλά θα πάνε», διευκρίνισε ο υπουργός. Ο κ. Βορίδης δήλωσε επίσης πως είναι πρόωρο να γίνει συζήτηση για περαιτέρω μέτρα στην εστίαση και τα σουπερμάρκετ. «Υπάρχει ρητορική που ακούω στο δημόσιο λόγο εν μέρει το λέει ότι υπάρχει και στοχοποίηση των εμβολιασμένων, δεν υπάρχει στοχοποίηση, αλλά αγωνία για την υγεία τους. Διότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά από τους ανθρώπους που μπαίνουν ΜΕΘ και διασωληνώνονται, είναι 80 με 85% ανεμβολίαστοι», τόνισε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης