Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ο πιο επιτυχημένος Podcaster παγκοσμίως δέχθηκε να πληρωθεί με bitcoin - μισθό ύψους 100.000 δολ.

Ο πιο επιτυχημένος Podcaster παγκοσμίως δέχθηκε να πληρωθεί με bitcoin - μισθό ύψους 100.000 δολ.
Υπολογίζεται ότι το podcast του φτάνει τα 11 εκατομμύρια άτομα ανά εκπομπή
Ο Joe Rogan, ο πιο επιτυχημένος podcaster και κωμικός στον κόσμο, δέχτηκε πληρωμή σε Bitcoin ύψους 100.000 δολαρίων.
Ο παρουσιαστής του podcast και σχολιαστής MMA έχει μιλήσει για το Bitcoin στο παρελθόν στην εκπομπή του, αλλά η αποδοχή του κρυπτνομίσματος ως πληρωμή σηματοδοτεί μια οριστική αλλαγή στη στάση του.
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Joe Rogan Experience #1728, περίπου 56 λεπτών και 30 δευτερολέπτων, ο πιο συχνός καλεσμένος και κωμικός Ari Shaffir καυχιόταν στους συναδέλφους του Mark Normand και Shane Gillis για λογαριασμό του φίλου τους, «Ο Joe πήρε μια συμφωνία για πάνω από 100.000 δολάρια», Shaffir. είπε.
«Δεν είναι σε αμερικανικά λεφτά» , είπε ο Joe, απορρίπτοντας τα σχόλια των συναδέλφων του "Είναι όλα σε Bitcoin."
Στο παρελθόν, ο Rogan είχε απορρίψει το Bitcoin στην εκπομπή του.
Σε ένα επεισόδιο του Φεβρουαρίου 2019 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter και της Square, Jack Dorsey, ο οποίος είναι εξαιρετικά ενεργός υποστηρικτής του Bitcoin, ο Joe σχολίασε: «Ένα από τα πράγματα που είναι κάπως ωραία με την εφαρμογή Cash είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε Bitcoin με αυτήν».
Ο Rogan συνέχισε ρωτώντας αν ο Dorsey θα επέτρεπε την αγορά και πώληση άλλων κρυπτονομισμάτων εκτός του Bitcoin στην πλατφόρμα.
Στη συνέχεια, ο Dorsey εξήγησε στον Rogan πώς το Bitcoin θα γίνει το εγγενές νόμισμα του Διαδικτύου, τις δοκιμές που το ενίσχυσαν.
Κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου με τον Dorsey, ο Ρόγκαν ίσως για πρώτη φορά μίλησε σοβαρά για το Bitcoin ως τεχνολογία που προκαλεί αναστάτωση.
«Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς έναν νέο τρόπο να κάνουμε πράγματα», παρατήρησε τότε.
Στο παρελθόν έχει αναφερθεί στους δημοφιλείς εκπαιδευτικούς του Bitcoin, Max Keizer και Andreas Antonopoulos, δείχνοντας κάτι περισσότερο από ένα επιφανειακό ενδιαφέρον.
Η αποδοχή του Bitcoin από τον Joe Rogan σε οποιαδήποτε κλίμακα θα γιορταστεί από άτομα που έχουν Bitcoin λόγω της εμβέλειάς του, η οποία είναι κατά κάποιο τρόπο μη μετρήσιμη. Υπολογίζεται ότι το podcast του φτάνει τα 11 εκατομμύρια άτομα ανά εκπομπή.
Με τα χρόνια έχει φέρει σημαντική επιρροή και άνευ προηγουμένου προσοχή στις τέχνες του Brazilian Jiu Jitsu, Muay Thai, Boxing, MMA, κυνήγι αλκών, σκοποβολή με τόξο, biohacking, κωμωδία, υγεία και φυσική κατάσταση, αυτοβελτίωση, καθαρή διατροφή και podcasting γενικά. .
Μπορεί κανείς μόνο να ελπίζει ότι ο Rogan θα συνεχίσει να ερευνά το Bitcoin, να κατανοεί τις θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ αυτού και των άλλων κρυπτογραφικών τίτλων και να μοιραστεί το ταξίδι του στο Bitcoin με τον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης