Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιερρακάκης: Ψηφιακά η ανανέωση αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος του χρόνου

Πιερρακάκης: Ψηφιακά η ανανέωση αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος του χρόνου
Ο κ. Πιερρακάκης επεσήμανε ότι «οι 191 υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη, το gov.gr, έχουμε ήδη απτά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας»

Ανανέωση των αδειών οδήγησης μέχρι το τέλος της χρονιάς, με κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της Περιφέρειας Αττικής, ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, στην ομιλία του σε εκδήλωση σήμερα στις 6 απόγευμα, για τον απολογισμό του έργου της Περιφέρειας κατά την διετία 2019-2021.
Ο κ. Πιερρακάκης επεσήμανε ότι «οι 191 υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη, το gov.gr, έχουμε ήδη απτά αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας, έχουμε θέσει έναν στόχο από κοινού με τον περιφερειάρχη, αυτές οι 191 υπηρεσίες να γίνουν σύντομα 300». Τόνισε επίσης, ότι μέχρι το τέλος του έτους, το υπουργείο και η Περιφέρεια θα προχωρήσουν και στην έκδοση αντιγράφου άδειας κυκλοφορίας σε περιπτώσεις απώλειας ή φθοράς.
«Γενικά στον χώρο των υπηρεσιών που έχουν σχέση με σχέση με τις μεταφορές, πρέπει να αναπτύξουμε πολλές και κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις και βέβαια σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Με αυτές τις 191 υπηρεσίες, η Περιφέρεια Αττικής απέδειξε πόσο πολύ σημαντικό έργο μπορεί να έχει, στην αξία συνολικά του ψηφιακού μετασχηματισμού.
Πολύ σύντομα θα έχουμε πάνω από 100 πρόσθετες υπηρεσίες τελειοποιώντας και τις ήδη υφιστάμενες, τις οποίες θα παρέχουμε από κοινού στους πολίτες» κατέληξε ο υπουργός.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με περιορισμένη παρουσία κοινού, λόγω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης, στο αμφιθέατρο της γενικής γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης