Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα γυναικοκτονία - Σκότωσε την πρώην σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές - Μαρτυρία σοκ

Νέα γυναικοκτονία - Σκότωσε την πρώην σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές - Μαρτυρία σοκ

Ο 54χρονος παραδόθηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας

(upd 3) Μία ακόμα γυναικοκτονία σημειώθηκε -αυτή τη φορά- στην Κρήτη, όπου ένας άντρας σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη 48χρονη σύζυγο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Παρασκευής (29/10/2021), στην περιοχή Περιστερά της Ιεράπετρας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες.


Διαπραγματεύσεις 7 ωρών

Ο 54χρονος, μετά το έγκλημα, κατέφυγε σε βραχώδη περιοχή και απειλούσε σε αυτοκτονήσει. Χρειάστηκαν διαπραγματεύσεις 7 ωρών προκειμένου να πειστεί να μην βάλει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο -ο οποίος βρισκόταν στο σημείο- τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.
Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Η μαρτυρία σοκ

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε η άγρια δολοφονία, σύμφωνα με την οποία ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει.
Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, η 48χρονη έφυγε σήμερα το πρωί από το σπίτι όπου έμενε με το νέο της σύντροφο στην Ιεράπετρα για να πάει στο ξενοδοχείο στην περιοχή της Περιστεράς προκειμένου να κάνει ένα δοκιμαστικό για να πιάσει δουλειά.
«Η κοπέλα ήρθε το πρωί να κάνει δοκιμαστικά για να δούμε αν θα την πάρουμε του χρόνου. Αυτός, όπως μάθαμε, την ακολούθησε από το σπίτι της. Η μητέρα μου βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν η κοπέλα έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από τον φίλο της. Ο φίλος της έφυγε και στη συνέχεια η 48χρονη μπήκε μέσα και πλησίασε την μητέρα μου. Εκείνη την ώρα μπαίνει αυτός με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ και την εμβολίζει, την ρίχνει κάτω. Σηκώνεται η Νεκταρία και η μητέρα μου φεύγει για να πάει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όταν επέστρεψε η μητέρα μου είδε τον 54χρονο πάλι στο πάρκινγκ απόλυτα ψύχραιμο. Εκείνη δεν γνώριζε ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν την είχε σκοτώσει. Και του λέει "Πού είναι η …; Τί της έκανες;" και της απαντά "Είχαμε προηγούμενα" και φεύγει», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, η διευθύντρια του ξενοδοχείου περιγράφοντας και τις επόμενες κινήσεις του δολοφόνου: «Στην είσοδο δεν έπαιρνε μπροστά η μηχανή του. Την παρατάει και φεύγει με τα πόδια και πάει στο δίπλα χωράφι, που είναι γκρεμός. Εκεί απειλεί εδώ και τρεις ώρες να αυτοκτονήσει με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης