Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιατί απέτυχαν η διαχείριση covid 19 και ο εμβολιασμός στην Ελλάδα; - Γιατί άφησαν 10-15 τηλεπιστήμονες να διαχειριστούν την τύχη 10,8 εκατ πολιτών

Γιατί απέτυχαν η διαχείριση covid 19 και ο εμβολιασμός στην Ελλάδα; - Γιατί άφησαν 10-15 τηλεπιστήμονες να διαχειριστούν την τύχη 10,8 εκατ πολιτών
Η διαχείριση της πανδημίας και της εμβολιαστικής προσπάθειας ήταν ελληνικός - Πρόχειρος, επιπόλαιος, με αντεπιστημονικές μεθόδους, με απειλές, με μαγκιές, με αλαζονεία, με δήθεν γνώση επιχείρησαν να επιβάλλουν αναποτελεσματικές λύσεις
Σχετικά Άρθρα

Η Ελλάδα με όρους 28 ημερών έχει μια από τις χειρότερες επιδόσεις στον κόσμο ως προς την διαχείριση του covid 19.
Τόσο σε θανάτους όσο και σε κρούσματα η επιδημιολογική εικόνα της Ελλάδος είναι εντυπωσιακά επιδεινωμένη.
Η Ελλάδα καταγράφει 15.770 νεκρούς από κορωνοιό με 956 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών και 73.195 κρούσματα επίσης για διάστημα 28 ημερών με ημερομηνία 27 Οκτωβρίου 2021.
Η Σουηδία η οποία ακολούθησε το πιο ήπιο πρόγραμμα διαχείρισης της πανδημίας χωρίς lockdowns και μασκοφορία εμφανίζει 15.016 νεκρούς συνολικά και 152 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών ενώ τα αντίστοιχα κρούσματα ανέρχονται σε 18.505.
Ακόμη και η Ισπανία με 47,5 εκατ πολίτες οι νεκροί σε διάστημα 28 ημερών είναι 880 και τα κρούσματα 50.213.
Η Ελλάδα με πληθυσμό 10,8 εκατ εμφανίζει μια από τις χειρότερες εικόνες διεθνώς και προφανώς όποιος αμφισβητεί τα στοιχεία μπορεί να επισκεφθεί την βάση δεδομένων του Johns Hopkins University και να επιβεβαιώσει τα στοιχεία.

Γιατί η Ελλάδα εμφανίζει μια από τις χειρότερες επιδημιολογικές εικόνες παγκοσμίως και γιατί απέτυχε η εμβολιαστική προσπάθεια;

Για να απαντηθούν δύο κρίσιμα ερωτήματα

  • )Γιατί η Ελλάδα εμφανίζει μια από τις χειρότερες επιδημιολογικές εικόνες παγκοσμίως.
  • )Γιατί η Ελλάδα απέτυχε στην εμβολιαστική προσπάθεια πρέπει να αναζητήσουμε τις πηγές της αποτυχίας.

Οι πηγές της αποτυχίας

1)Την μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία της Ελλάδος στην διαχείριση της επιδημιολογικής κρίσης την φέρουν οι τηλεπιστήμονες.
Μια ομάδα επιστημόνων που έγιναν μαϊντανοί στην τηλεόραση, που έχουν πάθει ντελίριο απόν την υπερπροβολή δεν κομίζουν την επιστημονική τους γνώση.
Αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, επικίνδυνοι τρομολάγνοι, μίμοι της διεθνούς πραγματικότητας.
Ένας έλληνας επιστήμονας της ομάδας βιοηθικής δεν πρωτοστάτησε σε καμία έρευνα, δεν παρουσίασε καμία μελέτη έγκαιρα και το κυριότερο όλες οι εκτιμήσεις τους… ήταν κατόπιν εορτής.
Μάθαιναν την πραγματικότητα π.χ. στο Ισραήλ όπως και όλος ο κόσμος από τα μέσα ενημέρωσης.

2)Τα lockdowns τα οποία ήταν πολιτική απόφαση όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο υπουργός ανάπτυξης της Ελλάδος ήταν παταγώδης αποτυχία.
Υιοθετήθηκαν για να επιβραδύνουν την πανδημία και αντιθέτως φθάνουμε δυστυχώς προσεχώς στους 16.000 νεκρούς ένας πραγματικά τραγικός αριθμός νεκρών που υποδηλώνει αποτυχία.
Ένας επιστήμονας πρόσφατα ανέφερε ότι και επίθεση από την Τουρκία να δεχόταν η Ελλάδα 16.000 νεκρούς δεν θα είχε… και δυστυχώς αυτό είναι ακριβές.

3)Η ελληνική κυβέρνηση στην προσπάθεια της όχι να βλάψει την κοινωνία αλλά να την προστατέψει αποδέχθηκε για πολλούς μήνες η ομάδα βιοηθικής που ούτε ξέρουν τι τους γίνεται να ορίζουν την τύχη 10,8 εκατ πολιτών.
Ποτέ στην ιστορία 10 ή 15 τηλεπιστήμονες δεν όριζαν την τύχη 10,8 εκατ πολιτών και ποτέ οι έλληνες δεν βρέθηκαν σε τέτοια τραγική κατάσταση λόγω των αποτυχημένων προβλέψεων και εισηγήσεων των τηλεπιστημόνων.

4)Οι τηλεπιστήμονες έχουν λάβει νομική ασυλία, γιατί σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να διωχθούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά των ελλήνων.
Η Ελλάδα πλησιάζει τους 16.000 νεκρούς και κανείς δεν έχει το σθένος ή την τόλμη να ζητήσει μια συγνώμη για τα πολλά λάθη που έχουν γίνει.
Κανείς δεν έχει υποβάλλει την παραίτηση του για τα εγκλήματα στα οποία έχουν προβεί.
Κάποιοι είναι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία, φέρουν ευθύνη για το φιάσκο της διαχείρισης της πανδημίας.

5)Παρατηρείται στην Ελλάδα αύξηση θανάτων από άλλες ασθένειες απόρροια κυρίως της υπερβολικής φοβίας που καλλιέργησαν στην ελληνική κοινωνία.
Οι πολίτες αμελούσαν να πάνε να κάνουν εξετάσεις π.χ. σε μια σοβαρή ασθένεια υπό τον φόβο του covid 19 και ο καρκίνος π.χ. εμφανίζεται επιθετικότερος σήμερα… αλλά και άλλες ασθένειες.

6)Η Ελλάδα ήταν μια από τις χώρες που υιοθέτησε τα πιο σκληρά μέτρα για την διαχείριση της πανδημίας και το αποτέλεσμα είναι αποτυχία.
Επειδή στην ζωή μετράει το αποτέλεσμα και όχι οι προθέσεις, το αποτέλεσμα είναι ότι πλησιάζουμε τους 16.000 νεκρούς από κορωνοιό στην Ελλάδα.

7)Η Βρετανία αμφισβητεί τα πιστοποιητικά εμβολίων, επισήμως, πρωτοφανές… όχι απλά συνειδητοποίησαν ότι ο διαχωρισμός των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους αποτέλεσε την ταφόπλακα της συλλογικής κοινωνικής προσπάθειας.
Όταν οι πολίτες του κόσμου συνειδητοποίησαν ότι τους διαχωρίζουν αντέδρασαν και το κύμα εμβολιασμού ανέκρουσε πρύμναν συν τοις άλλοις και γιατί επιχειρήθηκε μια ομερτά συγκάλυψης των παρενεργειών.

8)Στην Ελλάδα οι ανεμβολίαστοι χαρακτηρίστηκαν ψεκασμένοι, τσαμπατζήδες, ανεύθυνοι.
Οι χαρακτηριστικοί αυτοί για 3,6 εκατ πολίτες είναι απαράδεκτοί, ατιμωτικοί και προφανώς θα φέρουν αντίδραση.
Όλες οι μελέτες αποδεικνύουν ότι οι ανώτατου μορφωτικού επιπέδου πολίτες αντέδρασαν στον εμβολιασμό ενώ τα μέτρα πίεσης που ασκήθηκαν σε απλούς εργαζόμενους φόβισαν τους πολίτες ότι θα χάσουν την δουλειά τους.
Υπολογίζουμε ότι από τα 5 με 5,5 εκατ πολίτες που έχουν εμβολιαστεί σχεδόν 1,5 με 2 εκατ εμβολιάστηκαν από πίεση και όχι γιατί το ήθελαν.
Προφανώς και οι χαρακτηρισμοί περί ψεκασμένων είναι αδιανόητοι και αποδεικνύουν την μικρότητα αυτών που ξεστομίζουν τέτοιες βρώμικες και αδιανόητες λέξεις.

9)Στην Ελλάδα κυβέρνηση και τηλεπιστήμονες προσπάθησαν να υιοθετήσουν ότι πιο ακραίο και αναποτελεσματικό.
Χρησιμοποιούν ορισμένους αποκρουστικούς τύπους να κινδυνολογούν μπας και φοβίσουν την κοινωνία.
Απέκρυψαν τις υπαρκτές παρενέργειες των εμβολίων.
Ποιοι τηλεπιστήμονες έχουν μιλήσει για τις παρενέργειες των εμβολίων έως σήμερα και έχουν αναλύσει πως μπορούν οι πολίτες να προστατευθούν.
Πότε ένας έλληνας τηλεπιστήμονας ανέλυσε την φυσική ανοσία;
Ποτέ.
Χρειάστηκαν να δημοσιευθούν μελέτες π.χ. στο Ισραήλ που απέδειξαν ότι η φυσική ανοσία είναι 13 με 27 φορές ισχυρότερη της ανοσίας που επιφέρουν τα εμβόλια.

10)Επί μήνες ανέφεραν εδώ στην Ελλάδα, ότι με τα δύο εμβόλια της Pfizer ή της Moderna οι πολίτες θα αποκτήσουν την ελευθερία τους.
Ανοησίες.
Τώρα πολλές χώρες εμβολιάζουν τους πολίτες τους με 3 δόσεις εμβολίων.
Μάλιστα τα CVC δηλαδή τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ανέφεραν ότι θα απαιτηθεί και 4η δόση για ορισμένους πολίτες υψηλού κινδύνου εντός ενός έτους.
Δηλαδή τα δύο εμβόλια έγιναν 4 για ορισμένους πολίτες και το σήριαλ… προφανώς θα συνεχιστεί.

11)Η Ελλάδα, όπως και σε πολλά άλλα θέματα αποδείχθηκε ότι αποτελεί ένα κακό μίμο της διεθνούς σαθρής πραγματικότητας.
Η πανδημία ξεκίνησε στην Ευρώπη Μάρτιο του 2020 – πραγματικά ξεκίνησε Νοέμβριο του 2019 στην Κίνα – και φθάσαμε τέλη Οκτωβρίου του 2021 και ακόμη στην Ελλάδα… κάποιοι μιλούν για νέα lockdowns.
Νέο lockdowns θα είναι παταγώδης αποτυχία για την κυβέρνηση και παταγώδης αποτυχία για τους τηλεπιστήμονες.
Τα lockdowns δεν λειτουργούν, είναι επίθεση στον άνθρωπο, επίθεση στην λογική, είναι καταστροφικά και από την πρώτη στιγμή έπρεπε να απορριφθούν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

12)Η διαχείριση της πανδημίας και της εμβολιαστικής προσπάθειας ήταν ελληνικός.
Πρόχειρος, επιπόλαιος, με αντεπιστημονικές μεθόδους, με απειλές, με μαγκιές, με αλαζονεία, με δήθεν γνώση επιχείρησαν να επιβάλλουν αναποτελεσματικές λύσεις.
Οι σχεδόν 16.000 νεκροί έλληνες και ελληνίδες από covid 19 δεν θα αναπαυθούν εν ειρήνη εάν δεν δουν να τιμωρούνται οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης